Diriliş Ertuğrul 67. Bölüm Fragmanı- Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? (Video)

Diriliş Ertuğrul 67. Bölüm Fragmanı- Diriliş Ertuğrul'da neler olacak? (Video)

TRT 1 Ekranlarının reyting rekortmeni dizisi Diriliş Ertuğrul yine iddialı bir bölüm ile izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. 66. Bölümü nefes kesen dizinin 67. Bölümünde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 67. Bölüm Fragmanı ve bilgileri haberimizde...

Her hafta Çarşamba Günleri yaklaştıkça, Diriliş Ertuğrul için de heyecan son derece artıyor. Diriliş Ertuğrul 67. Bölüm için merak ve heyecan dorukta. TRT 1 Ekranlarının reyting rekorları kıran dizisi Diriliş, Osmanlı Devleti'nin kuruluşundan önceki dönemlerde Ertuğrul Gazi'nin ve Kayı Boyu'nun hikayesini televizyonlarınıza getirmeye devam ediyor.

66. Bölümü ile nefesleri kesen Diriliş Ertuğrul, 30 Kasım 2016 Çarşamba Günü yeni bölümü ile ekranlara gelecek. 67.Bölüm yayınlanmadan önce, 67.Bölüm Fragmanı ve olacak olanlar haberimizin içeriğinde.

Dizinin hayranları şimdi internette; Diriliş Ertuğrul 67.Bölümde neler olacak? Diriliş Ertuğrul 67.Bölüm Fragmanı Diriliş Ertuğrul'da bu hafta neler olacak? gibi soruları ve cümleleri arıyor.

Diriliş Ertuğrul 67. Bölüm'de neler olacak?

30 Kasım 2016 Çarşamba günü ekranlara gelecek olan Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde; Obaya gelen Gündüz'ü gören Hayme Hatun ve Oba halkı şehitlerin olmasıyla yine huzurluk başlayacak. Esir olan Halime Hatun ve Aslıhan Hatun bu bölümde kurtarılacak. Ertuğrul Bey çok geçmeden Halime Hatun ve Aslıhan Hatunu kaçıranların peşine düşer. Ertuğrul Bey tektir ve savaş sırasında esir alacakları an Aliyar Bey yardıma gelecek ve Ertuğrul Bey'le birlikte Halime Hatun ve Aslıhan Hatunu kurtaracak. Pusu kurarken pusuya düşen Alpler ise zor durumdadır. Ağır yaralanan Alp ölüm ile burun buruna geliyor. Sultan'ın casusunun Ertuğrul olduğunu öğrenene Simon yeni planını devreye sokacak ve bu sefer amacı Ertuğrul Bey'i yok etmek üzerine olacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 67.BÖLÜM FRAGMANI;

 

Diriliş Ertuğrul her Çarşamba TRT 1'de

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.