Diriliş Ertuğrul 65.bölüm fragmanı (Video)

Diriliş Ertuğrul 65.bölüm fragmanı (Video)

Ekranların en çok izlenen dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul 65.bölüm fragmanı yayınladı. Sevilen dizinin yeni bölüm tanıtımı yine izleyiciyi şaşırttı

TV ekranlarının vazgeçilmez dizilerinden biri olan Diriliş Ertuğrul 65.bölüm tanıtımı adeta nefes kesti. Her bölümüyle seyirciyi ekranlara kilitlemeyi başaran Diriliş Ertuğrul 65.bölümüyle yine çok şaşırtacak. Peki Diriliş Ertuğrul 65.bölümünde neler olacak? İşte yeni bölüm fragmanı ve tüm detayları

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 65.BÖLÜM FRAGMANI
 

 

 

Diriliş Ertuğrul 65.bölüm ne zaman?

Başrollerinde Engin Altan Düzyatan, Hülya Darcan, Esra Bilgiç’in yer aldığı, yeni sezonda Kürşat Alnıaçık, Lebip Gökhan gibi oyuncularla kadrosunu genişleten TRT 1’in rekortmen dizisi Diriliş ‘’Ertuğrul’’ 65. bölümü ile 16 Kasım çarşamba günü ekrana gelecek.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL SON BÖLÜMÜNDE NELER YAŞANDI?

Kayılar, sıkıntıyla geçen uzun bir dönemin ardından yaptıkları kilim ticaretiyle ilk defa rahat bir nefes aldı. Ancak bu rahatlık kilimleri taşıyan kervanın baskına uğramasıyla yerini tekrar sıkıntılı bir sürece bıraktı. Ertuğrul Bey için daha zor zamanlar başladı. Obanın huzurunu henüz sağlamış olan Ertuğrul Bey, tekrar meydana gelen ekonomik sıkıntılarının yanına şehit olan Alplerin üzüntüsünün eklenmesiyle yeni bir çıkmazla karşı karşıya kaldı.
H

ırsının kurbanı olan Ural Bey, yaptırdığı baskınla büyük bir riski göze aldı. Artık yapması gereken hamle bellidir; kendisine doğrultulan suçlamalardan kurtulmak… Olayları uzaktan izleyen Simon, bir anda eline geçen fırsatla dengeleri değiştirme imkânına kavuştu. Obaya hızlı bir giriş yapan Aliyar, bir anda ortasında kaldığı ateş çemberinden çıkabildi. Aliyar’ın alacağı kararlar ve Candar Bey’in hiç beklenmeyen bir anda Ertuğrul Bey’e yapacağı teklif iki obanın kaderini belirdi.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL OYUNCULARI
ERTUĞRUL BEY - Engin Altan DÜZYATAN,
HALİME HATUN - Esra BİLGİÇ,
HAYME ANA - Hülya DARCAN,
TURGUT ALP - Cengiz COŞKUN,
BAMSI BEYREK - Nurettin SÖNMEZ,
DOĞAN BEY - Cavit Çetin GÜNER

 

Haber 7

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.