Diriliş Ertuğrul 59.yeni bölüm fragmanı yayınlandı- İzle!

Diriliş Ertuğrul 59.yeni bölüm fragmanı yayınlandı- İzle!

Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 59.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde neler olacak? Obada işler tamamen karışıyor.

 Ekranların fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 59.yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi haline gelen Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümünde neler olacak? Obada işler tamamen karışıyor. Ertuğrul ne yapacak? İşte detaylar ve Diriliş Ertuğrul 59.bölüm fragmanı haberimizde izle...

Son bölümde neler oldu? Ertuğrul, Tuğtekin ve Sungur Tekin, Noyan’ın mağarasına baskın yapmışlardır. Ancak Noyan’ı bulamadıkları gibi büyük bir de sürprizle karşılaşırlar. Noyan, mağaraya Gökçe’nin elbisesiyle birlikte bir mesaj bırakmıştır. Noyan ise Gökçe’yi almak için mezarlık yakınlarına gitmiştir.

Boğaç’ın yönlendirmesiyle Gökçe, mezarlık yakınlarına gelmiş, Noyan tarafından yakalanmıştır. Noyan, Hayme, Gündoğdu ve Selcan’a rağmen Gökçe’yi alarak oradan kaçmayı başarmıştır. Gökçe, Goncagül ile karşılaştığında büyük bir şaşkınlık yaşar. Obaya döndüğünde Gökçe’nin kaçırıldığını öğrenen Tuğtekin, adeta yıkılmıştır. Hayme ve Ertuğrul, Tuğtekin’i teskin ederek fevri davranmamasını tavsiye ederler. Ertuğrul Gökçe’nin kaçırılışının arkasında obadan biri olduğunu söyler. Lakin hainin kim olduğuna dair kimsenin bir fikri yoktur. Tuğtekin, bir anda kendine gelerek, hainin Boğaç olduğunu söyler. Sonrasında yaşanan durum Tuğtekin’i haklı çıkarmıştır. Gökçe, elindeki bağlardan kurtularak Goncagül’ü öldürmüştür. Diğer yandan saadettin Köpek’in yeni planı Tuğtekin’i tuzağa düşürmektir. Bunun için de yine Boğaç’ı kullanır. Yiğit ise Ertuğrul’a mektup yazarak, kendisine biat etmesini istemektedir.

İŞTE DİRİLİŞ ERTUĞRUL'UN 59. BÖLÜM TANITIMI

 

 

Tarafsız Bölge

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.