Diriliş Ertuğrul 3.Sezon bu hafta yayınlanacak mı? İşte net tarih

Diriliş Ertuğrul 3.Sezon bu hafta yayınlanacak mı? İşte net tarih

TRT 1'in fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un hayranları tam anlamıyla hasret çekiyor. Çarşamba akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi, tatile girdiği ilkbahar sonundan beri yayında değil ve başlaması bir hayli gecikti. Peki dizinin 3.Sezonu bu hafta mı?

TRT 1'de yayınlanan ve Çarşamba Akşamları Türkiye'yi ekran başına kitleyen Diriliş Ertuğrul dizisi için bekleyiş nihayet sona erdi ve dizinin 3.Sezonu'nun başlama tarihi açıklandı. Normalde Ekim Ayı'nın başı başlaması düşünülen Diriliş'in başlangıcı bir hayli gecikti ve dizinin hayranları sabırsız bir şekilde bekleniyor.

İzlenme rekorları kıran dizi için hayranları her hafta aynı aramayı yapıyor; "Diriliş Ertuğrul 3.Sezon bu hafta başlayacak mı?". Diriliş Ertuğrul yeni sezon ne zaman? sorusunu merak edenler için nihayet beklenen açıklama geldi.

Diriliş Ertuğrul 62. Bölüm, yani 3.Sezon'un ilk bölümü 26 Ekim 2016 tarihinde yayınlanacak. Yani bu hafta hasret bitiyor ve milyonların sevgilisi dizi yayına bu Çarşamba akşamı başlıyor. Yönetmen koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu yapımcılığını ise Mehmet Bozdağ'ın üstlendiği Diriliş Ertuğrul,  26 Ekim 2016’dan itibaren her Çarşamba saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında olacak.

Diriliş Ertuğrul 62. Sezon'da neler olacak?

Geçtiğimiz sezon Bizans üzerine büyük göçler ile sezon arasına giden Diriliş Ertuğrul'da bu sezon Kayı boyunun Ahlat'a olan akını devam edecek ve buralara yerleşilecek. Bu sezon devlet olma yolunda ilerlemeler kaydedecek olan Kayı boyunun ticari ilişkilerine de tanık olacağız. Özellikle savaşlar ve siyasi ilişkiler yine izleyiciye öğretici bir şekilde sunulacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.