Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm'de neler olacak? Fragman

Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm'de neler olacak? Fragman

Milyonların ilgi ile izlediği TRT 1 Dizisi Diriliş: Ertuğrul'un yeni bölüm fragmanı en çok merak edilenler arasına girdi. Diriliş 107. Bölüm Fragmanı ile birlikte pek çok düğümün de çözüme kavuşacağı belli oldu.

TRT 1 Ekranlarının reyting rekortmeni fenomen dizisi Diriliş Ertuğrul'un 107.Bölüm için nefesler tutuldu. Diriliş Ertuğrul 107.Bölüm Fragmanı ile birlikte dizide yeni bölümde neler olacak sorusu da yanıt bulmayı bekliyor.

Osmanlı Devleti'nin kuruluş dönemlerine giden Diriliş Ertuğrul her hafta olduğu gibi bu hafta da kendi günü ve saatinde yayında olacak. 

Son bölümde izleyenler Sadettin Köpek'in hainliklerinin bir bir ortaya çıkışına şahit olmuştu. Pek çok kişi 107.Bölüm'de Köpek'in idam edilip edilmeyeceğini de öğrenmiş olacak.

Diriliş Ertuğrul'un yeni bölümü 21 Şubat 2018 Çarşamba günü TRT 1 Ekranlarındaki yerini alacak.

DİRİLİŞ ERTUĞRUL 107.BÖLÜM FRAGMANI İZLE

Diriliş Ertuğrul yeni bölümünde neler olacak?

106. Bölümün sona ermesi ile birlikte Diriliş ile ilgili pek çok yeni bölüm tahminleri de yapılmaya başlandı. Diriliş Ertuğrul'un 107.Bölümünde yaşanacaklar ile ilgili tahminler şu şekilde,

- Sadettin Köpek idamın ucuna kadar geldi. Fakat o sırada Sultan'ın eşi de gelir. Bu olaya seyirci kalırsa oğlu Gıyaseddin Keyhüsrev tek başına sultan olamayacaktır. Bu olaylar üzerine Sadettin Köpek oradan kurtulur. Tutuklanır fakat ölmeyecektir. 

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.