Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?

Dinamo Kiev-Beşiktaş maçı saat kaçta? Hangi kanalda? Şifresiz mi?

Kara kartal destan yazmaya hazırlanıyor. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Beşiktaş, B Grubundaki son mücadelesinde Kiev Deplasmanında ter dökecek. Karşılaşma öncesi beklenen hava durumu ise -14 derece! Peki maç saat kaçta? hangi kanalda? şifreli mi?

Şampiyonlar Ligi B Grubu'nda temsilcimiz beşiktaş devler ligi grup mücadelelerindeki son maçına çıkmaya hazırlanıyor. Bu zorlu maç öncesine beklenen hava durumu damgasını vurdu. Maçın oynanacağı saatte stad çevresinde beklenen hava durumu -14 derece olacak.

Beşiktaş Kiev deplasmanında oynayacağı Şampiyonlar Ligi mücadelesi öncesi grupta 1 galibiyeti ve 4 beraberliği elde ederek 3. Sırada bulunuyor. İlk iki sıradaki Benfica ve Napoli de kendi aralarında oynadığı için, Beşiktaş maçı berabere bitirse dahi gruptan çıkma şansı elde edebiliyor. Elbette Benfica-Napoli arasındaki maçın da berabere bitmemesi gerekiyor. Eğer Benfica Napoli'yi yenerse, ikili avaraj nedeni ile Beşiktaş gruptan çıkıyor. Eğer Benfica Napoli'ye yenilirse, bu sefer avarajlara bakıldığında Beşiktaş gruptan çıkamıyor. Yenilirse grubu 3. tamamlayıp UEFA Avrupa Ligi'ne devam ediyor. Eğer kazanırsa bir ilki başararak gruptan lider olarak çıkıyor.

Maç saat 22.45'te başlayacak ve TRT 1'den şifresiz olarak naklen yayınlanacak.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.