Din görevlilerine aile içi eğitim semineri verildi

Din görevlilerine aile içi eğitim semineri verildi

Muğla'nın Köyceğiz ilçesinde, din görevlilerine yönelik aile içi iletişim semineri verildi.

 Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü'nce düzenlenen seminere Köyceğiz Kaymakamı Gürkan Demirkale, Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Ali Akkuzu, İlçe Müftüsü Hüseyin Çekin ve din görevlileri katıldı.

İl Müdürü Akkuzu, sağlıklı bir toplum yapısına kavuşmak için bu tüm seminerler düzenlediklerini belirterek, "İlerleyen günlerde bu seminerlerimizi daha da yaygınlaştıracağız. Aile içi iletişim ve yaşam becerilerinin artmasıyla çıkma ihtimali olan birçok sorunun önüne geçebiliriz. Hedefimiz, Muğla'da sağlıklı bir toplum yapısına ulaşmaktır." dedi. Kaymakam Demirkale de bu eğitimlerin sağlıklı aile yapısına kavuşmak için önemli olduğunu vurgulayarak, emeği geçenlere teşekkür etti. Müftüsü Çekin ise şunları söyledi: "Köyceğiz İlçe Müftülüğü olarak aile içi iletişim eğitimlerine, köylerinde halkla iç içe olan ve halka rol model olma gibi bir sorumluluğu üstlenen din görevlilerimizden başlanması sevindiricidir. Bu eğitimi alan din görevlisi arkadaşlarımız, görev yaptıkları yerlerde halkımızı aydınlatacaklar, mutlu, sağlam ve sağlıklı aile yapısına katkıda bulunacaklardır."

Seminerde Psikolog Semra Karağaçlı, Sosyal Hizmet Uzmanı Neslihan Han ve İl Müdür Yardımcısı Vedat Tunç, aile içi iletşim konularında bilgi verdi. Din görevlilerinin talepleri doğrultusunda, bir sonraki seminerin eşlerle birlikte yapılması kararlaştırıldı.

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.