Dijital dünyaya yön verenler İstanbul’da bir araya geliyor

Dijital dünyaya yön verenler İstanbul’da bir araya geliyor

Dijital iş ve kültür dergisi Digital Age tarafından bu yıl 10’uncusu düzenlenecek Digital Age Summit, dijital dünyanın gelecek 10 yılına yön verecek.

1-12 Mayıs tarihlerinde gerçekleşecek etkinliğe Rori DuBoff, Glen Gilmore, Michael Stewart ve Navid Hadzaad gibi dünyaca ünlü isimler konuşmacı olarak katılacak.

Digital Age dergisinin bu yıl 10’uncu kez düzenleyeceği Digital Age Summit, bu yıl yine Türkiye ve dünyadan dijital sektöre yön vermiş konuşmacıları konuk edecek. Dijital dünyanın gelecek 10 yılına odaklanan zirvede, “Next10” teması ile insanların hayatlarını kökten değiştirebilecek dijital gelişmelere ışık tutulacak. 

Moderatörlüğünü teknoloji ve bilişim alanlarında yaptığı çalışmalarla tanınan Serdar Kuzuloğlu’nun üstleneceği zirvede Marketing & Business Technologies’in yanı sıra sanal gerçeklikle evrilen eğlence kültürü, veri egemenliğinde şekillenen iş modelleri ve daha akıllı kentlere yönelik gelişmeler ele alınacak. Dijital dünyanın gelecek on yılını yorumlayacak konuşmacılar arasında ise Havas Media Group Global Strateji Başkanı Rori DuBoff, Sosyal Medya Kanaat Önderi ve Dijital Pazarlama Stratejisti Glen Gilmore, Lucid Şirketleri Kurucusu ve Başkanı Micheal Stewart, GoButler’ın Kurucusu ve CEO’su Navid Hadzaad yer alacak. 

Program ve konuşmacılar hakkında daha ayrıntılı bilgi önümüzdeki günlerde paylaşılacak.

Digital Age Summit 2016’ya katılmak için http://digitalagesummit.com/katilim/ adresini ziyaret edilebilir.

Hürriyet

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.