Dezavantajlı çocukları lunaparkla buluşturdu

Dezavantajlı çocukları lunaparkla buluşturdu

Manisa Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, hayata geçirdiği “Sevgi Çarkları” projesi sona erdi.

Proje kapsamında lunaparka gidemeyen Yunusemre ve Şehzadeler ilçesindeki yaklaşık 500 öğrenci lunaparka giderek, büyük sevinç yaşadı. 

Lunaparkın sahibi Mehmet Ada, öğrencilerin lunaparka ücretsiz gelmelerine destek oldu. Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Savaş Duman, çocuklar için bu güzel projeye gönülden destek veren Mehmet Ada’ya teşekkür belgesi takdim etti.

Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdürlüğünce yürütülen Sevgi Çarkları Projesine destek veren Mehmet Ada’ya teşekkür eden Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Dr. Savaş Duman, “Sevgi Çarkları Projemizin sonuna geldik. Projemiz kapsamında 500 dezavantajlı çocuğumuzu lunaparkla buluşturduk. Bu tarz etkinliklerimiz devam edecek. İnşallah bunu devamı gelecek. Bu tesisi çocuklarımıza açan işletmecimiz Mehmet Ada’ya çok teşekkür ediyorum. Bol bereketli kazançlar diliyorum. Buradaki gençlik liderlerimize ve gönüllü gençlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum” dedi.

İşletme sahibi Mehmet Ada ise, “Bu tür sosyal sorumluluk projesi içerisinde yer almaktan dolayı çok mutluyum. Bundan önce olduğu gibi bundan sonrada kapılarımız çocuklarımıza açık olacaktır. Böyle güzel projeleri hayata geçiren Manisa Gençlik Hizmetleri İl Müdürü Dr. Savaş Duman’a da çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. 

haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.