Deniz Uçağının Bodrum Seferleri Başladı

Deniz Uçağının Bodrum Seferleri Başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım Şirketi Burulaş'ın 'AirSea' markasıyla İstanbul-Gemlik-Bodrum seferleri başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin ulaşım Şirketi Burulaş'ın 'AirSea' markasıyla İstanbul-Gemlik-Bodrum seferleri başladı. Bugün başlatılması planlanan İstanbul-Bandırma seferi ise hava muhalefeti yüzünden gerçekleştirilemedi. Airsea, Bodrum ve Çeşme'ye haftanın 4 günü, Bandırma'ya ise her gün uçuş yapılacak.

Seabird Havayolları ile yollarını ayırdıktan sonra deniz taşımacılığında olduğu gibi hava taşımacılığında da kendi filosunu kuran Burulaş, 8'er kişilik 3 'Cessna 208 Caravan' tipi uçakla ulaşım ağına yeni rotalar ekledi. AirSea markasıyla seferler yapan Burulaş, ulaşım ağına eklediği Bodrum'a bugün ilk seferini gerçekleştirdi. Bugün başlaması planlanan Bandırma seferi ise hava muhalefeti nedeniyle gerçekleştirilemedi.

Kendi uçaklarıyla seferler düzenleyen Burulaş, Bodrum ve Çeşme'ye cuma, cumartesi, pazar, pazartesi olmak üzere haftanın 4 günü tek uçuş yapılacak Bodrum Yalıkavak ve İzmir Çeşme seferleri 250 liradan başlayan fiyatlarla gerçekleştirilecek.

İstanbul'dan Bandırma'ya haftanın her günü 3 uçuş şeklinde yapılacak seferlerin fiyatı da 150 TL olarak belirlendi. İstanbul- Bodrum arasındaki ilk uçak bugün saat 10.30'da Haliç'ten havalandı. Gemlik'ten de yolcu alan uçak Bodrum'a indi.

Haberler

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.