Demirtaş: Peygamber mesajlarına insanlık çok muhtaç

Demirtaş: Peygamber mesajlarına insanlık çok muhtaç

Eğitimci Alaaddin Demirtaş, Hz. Peygamberin (sav) sadece insanlığa değil, alemlere rahmet olarak gönderildiğini belirterek, Hz. Peygamber’in (sav) mesajlarına insanlığın bugün çok muhtaç olduğunu dile getirdi.

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde düzenlen Kutlu Doğum etkinliğine yüzlerce kişi katıldı. Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) hayatının anlatıldığı programda grup dergah ve semazen ekipleri de yeraldı.
İpekyolu Eğitim Kültür, Sanat Yardımlaşma ve Derneği tarafından Dünyasır Düğün Salonu'nda düzenlenen etkinlikte konuşan Eğitimci Alaaddin Demirtaş, Hz.Peygamber'in (sav) merhamet ve sevgisini anlattı.
Hz. Peygamber'in (sav) sadece insanlığa değil, alemlere rahmet olarak gönderildiğini hatırlatan Demirtaş, insanların birleştiren sevgi ve merhamet duygusunun kaynağının Peygamberimiz (sav) olduğunu söyledi. Demirtaş, Hz. Peygamber’in (sav) mesajlarına insanlığın bugün çok muhtaç olduğunu dile getirdi.
Konferanstan sonra, minik çocuklardan oluşan ilahi grubu çeşitli ilahiler seslendirdi. Grup Dergah'ın ilahileri eşliğinde yapılan semazen gösterisi büyük beğeni topladı. Programda düzenlenen bilgi yarışmasında da çeşitli hediyeler dağıtıldı.
Stargündem