Dell'den Nesnelerin İnterneti için Yeni Laboratuvar

Dell'den Nesnelerin İnterneti için Yeni Laboratuvar

Dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden Dell, nesnelerin interneti için Avrupa'daki ilk laboratuvarı açtı. İşte Avrupa'daki ilk nesnelerin interneti laboratuvarı.

Teksas merkezli dünyanın en büyük bilgisayar üreticilerinden biri oaln Dell, Internet of Things (IoT) yani Türkçe karşılığı nesnelerin interneti için Avrupa'daki ilk laboratuvarı açtı.

Nesnelerin interneti için büyük planlar olabilir!
Nesnelerin interneti için kendi bünyesinde özel bir bölüm oluşturan Dell, bu alandaki çalışmalar için bütçe ayırdı ve bugün İrlanda'nın Limerick kentinde Avrupa'nın ilk nesnelerin interneti laboratuvarını açtığını duyurdu.

Daha önce de ABD California eyaleti Santa Clara kentinde Intel ortaklığında Kasım ayında ilk nesnelerin interneti laboratuvarını açan Dell, nesnelerin interneti alanında hızla gelişiyor ve kısa sürede rakipsiz konuma gelebilecekmiş gibi görünüyor.

Nesnelerin interneti çalışmalarını, Dell'in sadece kendisi için yapmadığını belirten yetkili isimler, diğer markaların da fikirlerini alaraki ortak çalışmalar yürütebileceklerini paylaştılar.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.