Davutoğlu'ndan engellilere çifte müjde yolda

Davutoğlu'ndan engellilere çifte müjde yolda

Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyeti kabul eden Başbakan Ahmet Davutoğlu, engellilerin "Hac" umudu oldu.

Memur-Sen tarafından, "Hac ibadeti yapacak engelliler ve onlara refakat edeceklere yüzde 50 indirim yapılmalıdır" şeklinde dile getirilen talebe Başbakan Davutoğlu'nun, "Bunu önemsiyorum ve gerekenin yapılmasını sağlayacağım" cevabı verdiği öğrenildi.
 
Memur-Sen Genel Başkanı Ahmet Gündoğdu ve beraberindeki heyet, Başbakan Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na hayırlı olsun ziyareti gerçekleştirdi. 
 
Kamu Görevlilerinin sorunlarının görüşüldüğü ziyarette, Memur-Sen tarafından Başbakan Davutoğlu'na sunulan talepler dosyasında yer alan "Hac / Umre ibadeti yapacak engelliler ve onlara refakat edeceklere yüzde 50 indirim yapılmalıdır" önerisiyle Başbakan Davutoğlu'nun özel olarak ilgilendiği öğrenildi.
Talep hakkında Memur-Sen yetkililerinden bilgi alan Davutoğlu'nun, engelli ve refakatçilerine indirim konusunda  "Bunu önemsiyorum ve gerekenin yapılmasını sağlayacağım" dediği öğrenildi.
 
Yine Memur-Sen'in "Engellilerden otomobil alırken ÖTV alınmaması olumludur. Engelliler otomobil alırken KDV'de ödememelidir" talebine de Başbakan Davutoğlu'nun olumlu cevap verdiği belirtildi.
 
Haber7 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.