Davutoğlu kadın akademisyen ve yazarlarla iftarda buluştu

Davutoğlu kadın akademisyen ve yazarlarla iftarda buluştu

Başbakan Davutoğlu, bazı kadın akademisyen, yazar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftarda bir araya geldi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu, bazı kadın akademisyen, yazar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftarda bir araya geldi. 

Gün içinde Tarabya'daki Huber Köşkü'nde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la haftalık olağan görüşmesini gerçekleştiren Davutoğlu, daha sonra Dolmabahçe'deki Başbakanlık Çalışma Ofisi'ne geçti.

Davutoğlu, burada Libya/Trablus Başbakanı Halife El-Gavi'yle 1 saat süren bir görüşme yaptıktan sonra kadın akademisyen, yazar ve sivil toplum kuruluşu temsilcileriyle iftar yemeğinde buluştu. 

Toplantıya, Başbakan Davutoğlu'nun eşi Sare Davutoğlu'nun yanı sıra Türkiye İş Kadınları Derneği Başkanı Nilüfer Bulut, Kadın ve Demokrasi Derneği Genel Başkanı Yrd. Doç. Dr. Sare Aydın Yılmaz, Meridyen Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Saliha Büyükdeniz, Kadın Sağlıkçılar Dayanışma Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dilşat Türkdoğan, Yeryüzü Doktorları Yönetim Kurulu Üyesi Havva Sula, Uluslararası Hukukçular Birliği Türkiye Temsilcisi Fatma Benli, AK Parti İstanbul Kadın Kolları Başkanı İffet Polat, AK Parti Konya Milletvekili Leyla Şahin Usta, AK Parti İstanbul Milletvekili Özlem Zengin, yazar Ayşe Böhürler, İlim Sanat Tarih Edebiyat Vakfı Başkanı Gül Zülfikar, Hazar Eğitim Kültür Eğitim ve Dayanışma Derneği Başkanı Ayla Kerimoğlu, Türkiye Diyanet Vakfı Kadın Aile ve Gençlik Merkezi Müdürü Hicret Toprak, Saadet Avcı, Songül Kalyoncu ile kadın sivil toplum kuruluşu temsilcileri katıldı.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.