Davutoğlu çiftinden şehit eşine taziye telefonu

Davutoğlu çiftinden şehit eşine taziye telefonu

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, teröristlerin silahlı saldırısıyla şehit edilen Binbaşı Kulaksız'ın eşi Sibel Funda Kulaksız'ı telefonla arayarak başsağlığı diledi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu ve eşi Sare Davutoğlu, teröristlerin silahlı saldırısıyla şehit edilen Binbaşı Arslan Kulaksız'ın eşi Sibel Funda Kulaksız'ı telefonla arayarak, başsağlığı dileklerini iletti.

Başbakanlık kaynaklarından alınan bilgiye göre, Davutoğlu çifti, Muş'un Malazgirt ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu şehit edilen İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Kulaksız'ın eşi Sibel Funda Kulaksız'ı telefonla aradı.

Davutoğlu çiftinin telefon görüşmesinde, Sibel Funda Kulaksız'a taziye dileklerini iletti ve her zaman yanında olduklarını ifade etti. 

Bu arada, saldırıyı Başbakanlık Çankaya Köşkü'nde çalışmaları sırasında öğrenen ve konuyla ilgili yetkililerden bilgi alan Başbakan Davutoğlu'nun dün akşam saatlerinde de Genelkurmay Başkanı Orgeneral Necdet Özel ile süreci değerlendirdiği ve silah arkadaşları adına taziyelerini ilettiği kaydedildi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.