Daha çok insanın hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz

Daha çok insanın hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz

”Chebli, "Daha çok insanın hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz" dedi.

Almanya Dışişleri Bakanlığı Sözcü Yardımcısı Sawsan Chebli, İsrail'in Gazze'ye düzenlediği saldırılara ilişkin, "Biz partnerimiz olan İsrail, Filistin Ulusal Yönetimi ve Mısır ile görüşmelerde bulunuyoruz ve daha çok insanın hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz" dedi.
 
Federal Basın Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını cevaplayan Chebli, Ortadoğu'da sürekli barış için iki anahtar unsurundan ilkinin İsrail'in güvenliğinin sağlanması olduğunu, bunun da Almanya için büyük önem taşıdığını söyledi.
 
Diğer unsurun da Gazze'deki insanların yaşam kalitesinin düzeltilmesi olduğunu dile getiren Chebli, "Son yıllarda Gazze'dekilere yönelik dolaşım özgürlüğünün kısıtlanmaması da buna dahil" dedi. Chebli, bunların yerine getirilmesi durumunda Gazze'deki insanların yaşam şartlarının düzeleceğini kaydetti.
 
Sawsan Chebli, "Biz partnerimiz olan İsrail, Filistin Ulusal Yönetimi ve Mısır ile görüşmelerde bulunuyoruz ve daha çok insanın hayatını kaybetmemesi için çalışıyoruz" dedi.
 
TRT Haber 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.