Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalimler için yaşasın cehennem!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Zalimler için yaşasın cehennem!

"Her gecenin sabahı olduğu gibi" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan terör örgütleri için Said Nursİ'nin sözlerini kullandı

Risale Haber-Haber Merkezi

Gaziantep’te düzenlenen, "Birlik, Beraberlik ve Kardeşlik Mitingi"nde konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, DAİŞ, PKK, YPG, DHKP-C ve FETÖ gibi terör örgütleri için Bediüzzaman Hazretlerinin "zalimler için yaşasın cehennem” sözlerini kullandı.

Gaziantep'e taziye ziyareti için geldiğini dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, "20 Ağustos Cumartesi günü Gaziantep terörün en alçak yüzüne maruz kaldı. Terör 14 yaşında bir çocuğu intihar bombacısı olarak kullanıp Akdere Mahalle'mizdeki bir kına gecesinde adeta kan akıttı, canlar aldı” dedi. Saldırıda 34'ü çocuk 54 vatandaşın hayatını kaybettiğini, 44'ü çocuk 94 vatandaşın da yaralandığını ifade eden Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Saldırı öylesine vahşiydi ki hala kimliği tespit edilemeyen mevtalarımız var" diye konuştu. 

“15 TEMMUZ’DA MİLLET DESTAN YAZDI”

15 Temmuz’da FETÖ denilen ihanet şebekesinin devletten gasp ettiği tanklarıyla, uçaklarıyla, helikopterleriyle, silahlarıyla tüm milletle birlikte Gazianteplilere de saldırdığını sözlerine ekleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, “Peki, Gaziantep FETÖ’ye boğun eğdi mi? Tam tersine, şu meydanda toplanan yüzbinlerce insan tarihin en büyük destanlarından birini yazdı” diye konuştu.

Vatandaşlara çağrıda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şimdi buradan devletin tüm kurumlarında olanlara sesleniyorum, eğer Pensilvanya'daki bu şarlatanın peşinden gidenleriniz varsa artık buradan kopun. Kopmadıysanız milletime sesleniyorum, bu şarlatanın peşinden gidenleri bilenleriniz varsa bunları karakollarımıza, savcılıklarımıza bildirin ve gereğini yapalım. Bunlarla beraber yürümeyeceğiz” ifadelerini kullandı. “Bunlar vatana ihanet ettiler, Silahlı Kuvvetlerimize ihanet ettiler, Emniyet Teşkilatımıza ihanet ettiler" diye konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Özel Harekatta geldiler, bombaladılar, 53 yiğidimi orada şehit ettiler. Bunlar bu milletin polisi, Özel Harekatımız. Bunlara nasıl acımasızca F-16'larla bombaları yağdırdınız. Aynı şeyi Cumhurbaşkanlığı Külliyesi önünde yaptılar. Orada da 36 kardeşim yaralandı, 6'sı şehit oldu" şeklinde konuştu.

“DAEŞ MASUM VATANDAŞIN KANINI DÖKÜYOR”

Cumhurbaşkanı Erdoğan, “15 Temmuz şehitlerimizin yakınlarıyla biraraya geldikçe gördüğüm feraset karşısında inanın bana omuzlarımdaki yükün katbekat arttığını hissediyorum. Bölücü terör örgütüyle mücadele eden polis, asker, korucu güvenlik güçlerimizin ortaya koydukları cesaret ve inanç karşısında 10 tane PKK gelse netice elde etmesi mümkün müdür? Allah’ın izniyle Silahlı Kuvvetlerimizin içerisindeki bu bir azınlık grup askeriye elbiseye bürünmüş, bunlar da temizlenecek, daha var, bitmedi. Polisimizin içinde, bunlar da temizlenecek. Ya kendileri bırakıp gidecekler ya da bunları biz bulup çıkaracağız. Aynen kanser hücresi gibi bunları kazıyacağız, çıkaracağız, sağlam bir vücuda sahip olacağız. Kardeşlerim, tüm dünyayı bu konularla ilgili arıyoruz, tüm devlet başkanlarıyla konuşuyoruz, hükümet başkanlarıyla konuşuyoruz, kendilerine anlatıyoruz, diyoruz ki, ‘ya o, ya biz” dedi.

ZALİMLER İÇİN YAŞASIN CEHENNEM

DAEŞ denilen proje örgüt İslam dininin değerlerini istismar ederek kandırdığı insanlarla birlikte yüzlerce masum vatandaşın kanını döküyor olsa da, elde ettiği ve elde edebileceği hiçbir şeyin bulunmadığını dile getiren Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasına şöyle devam etti: “Bunlar Rabbimizi istismar ediyorlar, Allah’ı istismar ediyorlar, bu oyuna gelmeyeceğiz. Her gecenin sabahı olduğu gibi, bu terör örgütlerinin tamamen biteceği günler de yakındır; bu millet güçlüdür, bu devlet güçlüdür. O diyor o güzel deyişinde Muhyi: ‘Zahid bizi ta'n eyleme, Hak ismin okur dilimiz. Sakın efsane söyleme, Hazret'e varır yolumuz. Sayılmayız parmağ ile Tükenmeyiz kırmağ ile Taşramızdan sormağ ile Kimse bilmez ahvalimiz.’ Evet, bu millet parmak sayılamayacağı gibi, kırmak ile de tükenmez. İnancı uğrunda, davası uğrunda, vatanı uğrunda, bayrağı, ezanı uğrunda ölmek bu millet için şereflerin en büyüğüdür. En önemlisi de, bu millet bir ölürse bin dirilen bir millettir. Kardeşlerim, bugün dünyanın en kanlı terör örgütlerinin aynı coğrafyada, bizim çevremizde faaliyet gösteriyor olması tesadüf değildir. Bakıyorsunuz, güya birbirlerine karşı gibi gözüken bu terör örgütleri birlerinin değil, sadece ve sadece masum insanların kanını döküyor. Güya terör örgütleriyle mücadele etmek için bölgeye gelen güçler de masum kanı dökmenin dışında bir iş yapmıyor. DAİŞ’miş, PKK’ymış, YPG’miş, DHKP-C’ymiş, FETÖ’ymüş, örgütlere isim bulmaktan alfabede bile harf kalmadı. Bırakın bu sahte maskeleri, biz hepsinin de arkasında aynı surat olduğunu biliyoruz, vazgeçin artık bu kirli oyundan. Siz önce dökülen masum kanlarının hesabını verin. Akdere Mahallesi’nde katlettiğiniz 34’ü çocuk 53 kardeşimizin, Suriye’de, Irak’ta kanına girdiğiniz yüzbinlerce mazlumun hesabını verin. PKK’nın yıllardır öldürdüğü doğmamış çocuktan piri fani ihtiyarlara kadar her yaştan vatandaşımızın hesabını verin. Terör çarkınızı döndürmek için uyuşturucuya alıştırdığınız, ailelerden gasp ederek dağa kaçırdığınız gençlerin hesabını verin. DHKP-C’nin alçakça kurşunladığı Savcı Mehmet Selim Kiraz’ın, iş adamı Özdemir Sabancı’nın hesabını verin. FETÖ’nün 15 Temmuz gecesi tanklarıyla ezdiği, bombalarıyla bedenlerini parçaladığı, kurşunlarıyla hayatlarını söndürdüğü canların hesabını verin. Bu kadar zulüm dünyaya ağır gelir. Evet, diyorum ki; zalimler için yaşasın cehennem.”

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum