Cumhurbaşkanı Erdoğan, Said Nursi'nin talebelerinin bayramını kutladı

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Said Nursi'nin talebelerinin bayramını kutladı

Ağabeylerle özel olarak ilgilendi ve sohbet etti

Risale Haber-Haber Merkezi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Millî İrade Platformu tarafından Yenikapı'da organize edilen sivil toplum kuruluşlarının iftar programına katıldı.

Çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisinin iştirak ettiği iftarın ardından, Cumhurbaşkanı Erdoğan bir konuşma yaptı.

Konuşmasında Suruç ilçesinde AK Parti Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve yakınlarına yönelik saldırıya, İslam dünyasının karşı karşı bulunduğu durumu, Amerika'nın büyükelçiliğini Kudüs'e taşımasını, terör örgütlerine karşı yapılan operasyonları anlattı.

Konuşmasının sonunda sivil toplum kuruluşlarının temsilcilerinin Ramazan Bayramı’nı tebrik eden ve çalışmalarında başarılar dileyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, sözlerini “Âlemi İslam’ın birliğine, beraberliğine, artarda gelecek zaferlerine vesile olmasını diliyorum. Mevla’m yolumuzu, bahtımızı açık etsin” diyerek tamamladı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasının ardından kanaat önderleri ile tek tek tokalaştı ve bir gün sonraki bayramlarını tebrik etti.

Erdoğan, aynı masada oturan Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin talebeleri Hüsnü Bayramoğlu ile Mehmet Fırıncı ağabeylerle de özel olarak ilgilendi ve bayramlarını tebrik etti.

foto_galeri-002.gif

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum