Cuma namazına yetişmek için yaptığı hareket herkesi güldürdü

Cuma namazına yetişmek için yaptığı hareket herkesi güldürdü

İngiltere'nin Lancashire bölgesi şehirlerinden Burnley'de yaşayan bir Müslüman, beklediği önemli teslimatın Cuma Namazı vakti ile çakışması üzerine gülümseten bir olaya imza attı.

Ömer Çiftçi'nin Haberi

RİSALEHABER- Burnley'de yaşan bir Müslüman olan Faysal Uddin, çalıştığı iş ile ilgili bir teslimat bekliyordu. Evine gelecek olan teslimatın Cuma günü öğlen 1 sularında olduğunu öğrendi, fakat bu aynı zamanda bir kaç dakika sonra Cuma Namazı vaktinin de gireceği anlamına geliyordu. Uddin, eğer kargoyu beklerse Cuma namazına geç kalacaktı.

Bunun üzerine düşünmeye başlayan Faysal, bulduğu yöntem ile pek çok kişiyi gülümsetti. Faysal'ın yaptığı sosyal medya üzerinden de paylaşım rekorları kırdı.

Faysal, kapısına üzerinde şu sözler yazan bir not koydu: Kargo teslimatçısına; "Merhaba, sadece Cuma ibadetim için Camiye gidiyorum. 5 dakika içinde döneceğim. Lütfen ben geri dönene kadar bekleyebilir misiniz? Teşekkür ederim."

Faysal'ın notunun altında ise teslimatçıya hediye olarak bir çikolata bulunuyordu. Çikolatanın da altında; "Beni beklerken eğlenmen için çikolata koydum. Tekrar teşekkürler" yazıyordu.

note-for-driver-2.jpg

ilmfeed'in haberine göre Faysal geri döndüğünde çikolata yiyen kargo teslimatçısını buldu. Bu şekilde hem Cuma namazını, hem de teslimatı kaçırmamış oldu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.