Cuma namazı saat kaçta? 17 Haziran 2022 İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Bursa, Antalya Cuma namazı saati ve Cuma ezan vakti

Cuma namazı saat kaçta? 17 Haziran 2022 İstanbul, İzmir, Ankara, Konya, Bursa, Antalya Cuma namazı saati ve Cuma ezan vakti

Bugün cuma namazı saat kaçta? Hangi ilde kaçta okunuyor? Cuma namazı kaçta kılınır ülke genelinde merak ediliyor. Peki cuma namazı saat kaçta okunmaktadır? Cuma vakti ne zaman? İstanbul'da, İzmir'de, Bursa'da, Antalya'da cuma namazı ezan vakti!

Cuma namazı cuma günü öğlen vaktinde kılınan bir namazdır. Aynı öğlen ezanı ne zaman okunuyorsa cuma ezanı da o vakitte okunur. Cuma namaz saati sürekli değişkenlik göstermektedir. Şimdi bazı illerimizde cuma ne zaman okunur onu paylaşalım.

17 HAZİRAN 2022 CUMA NAMAZI SAAT KAÇTA KILINIR?

17 Haziran günü Cuma günüdür ve bugün Cuma namazı kılınacaktır. Şimdiden herkesin Cuma günü mübarek olsun. Hayırlı cumalar!

Cuma namaz vakti çok merak edilen vakitlerdendir. Çünkü camiye geç gidildiğinde camide yer olmayabiliyor. Bu bakımdan vatandaşlar namaza erken gitmek cuma ezanı saatini tam olarak bilmek istiyorlar. Şimdi bazı illere göre 17 Haziran Cuma günü namazının vakitlerini paylaşalım.

17 HAZİRAN 2022 CUMA EZANI VAKİTLERİ

İstanbul Cuma Namazı Vakti : 13:10

Ankara Cuma Namazı Vakti : 12:54

İzmir Cuma Namazı Vakti : 13:17

Bursa Cuma Namazı Vakti : 13:10

Konya Cuma Namazı Vakti : 12:56

Antalya Cuma Namazı Vakti : 13:03

Van Cuma Namazı Vakti : 12:12

Trabzon Cuma Namazı Vakti : 12:27

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.