Cübbeli Ahmet Hoca'dan IŞİD-Kobani yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca'dan IŞİD-Kobani yorumu

Cübbeli Ahmet Hoca Kobani'de IŞİD saldırısında ölenleri rahmet ile anıp dua etti. Cübbeli 'Kobani Türkiye'nin içinde değil bizene' diyenleri de uyardı.

Cübbeli Ahmet Hoca son vaazında Kobani'de IŞİD'in yaptığı ve 146 kişinin öldüğü katliama değindi. Kobani'nin Türkiye'nin dışında olması nedeniyle banane denilemeyeceğini söyleyerek IŞİD'i siyonist uşağı olmakla suçladı.

"NİYE GİDİP YAHUDİYLE UĞRAŞMIYORSUN?"

"146 kişi ramazan günü öldürülür mü?" diyen Cübbeli, "Kim bilir ne yaptılar, ne bombalar patlattılar. Canlı bomba mıdır, cansız bomba mıdır geliyor intihar ediyor. Ya niye intihar ediyorsun, niye siyonistle uğraşmıyorsun, sen niye yahudiyle uğraşmıyorsun, gidip Myanmar'daki müslümanları neden kurtarmıyorsun? Sen gelip Kobani'deki Türktür Kürttür ne fark eder müslümanları öldürüyorsun. Razaman günü intihar ediyorsun, yaptığın iş ne? Müslüman öldürmek. Bu ne gavurluktur ya. Bu ne kafir uşaklığıdır." şeklinde konuştu.

"HEPİMİZ MÜSLÜMANIZ"

"Bize ne Kobani'den" diyenleri de uyaran Cübbeli şu ifadelere yer verdi: "Olur mu böyle bir şey ya. Hepimiz müslümanız. 146 günahsız insanı öldüldüler."

yeni akit

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
4 Yorum