Cübbeli Ahmet Hoca ve Nihat Hatipoğlu'ndan Halep Mesajları

Toplumumuzun çok sevdiği iki önemli isim olan Prof.Dr. Nihat Hatipoğlu ile Cübbeli Ahmet Hoca, Halep'teki katliamlara sessiz kalmadılar ve sevenlerine seslendiler.

Suriye'nin şehirlerinden biri olan Halep'te katliam yaşanıyor. Katliama Türkiye'den siyasiler ve birçok ünlü isim tepki vermeye devam ediyor. Nihat Hatipoğlu ve Cübbeli Ahmet Hoca da bu katliama sessiz kalmadı.

"MÜSLÜMANLAR KENDİLERİNİ KATLEDİYORLAR"

Nihat Hatipoğlu, Halep'te yaşayan katliama sessiz kalmamak için dün evinden yayın yaptı. Seslerini duyurmak için sosyal medyayı kullanma çağrısı yapan Hatipoğlu, "Müslümanların iş birliği yapıp, güçlerini birleştirip Müslümanları korumaları gerekirken maalesef Müslümanlar kendilerini katlediyorlar" dedi.

"ŞARLATANLARA YAZIKLAR OLSUN"

"15 Temmuz darbe girişimi gerçekleşmiş olsaydı, Türkiye'nin Suriye'den farkı kalmazdı" diyen Hatipoğlu, "Bir tek benim ülkemin idarecileri harekete geçiriyor. Halep'te insan ölümüne herkes sessiz kalıyor. Bugünlerde bile birbirine laf atmaya çalışan şarlatanlara yazıklar olsun. Beşiktaş'ta 2 gün önce olan olayın Halep katliamından bağımsız olduğunu düşünmüyorum" dedi.

"KADINLARI VE ÇOCUKLARI DİRİ DİRİ YAKIYORLAR"

'Midemle ilgili basit bir operasyon geçirdim fakat esas mesele Halep'in durumu' diyen Cübbeli Ahmet Hoca ise, "İran destekli Şii milisleri girdikleri yerlerde kadınları çocukları diri diri yakıyorlar. Bunlar Müslüman değiller bunu Yahudi yapmaz. Daha da 200-300 bin kişinin ölmesi ihtimali var ve cesetler ortada kaldı" ifadelerini kullandı.

"KADINLAR İNTİHAR İÇİN FETVA İSTİYOR"

Kadınların intihar için fetva istediğini, bu zulme ise sessiz kalanların ahirette hesap veremeyeceklerini ifade eden Cübbeli Ahmet Hoca, "Gücü yetipte elinde imkanı olanlar Halep'e yardım etmezse ahirette hesap veremezler. Ne olur Allah rızası için bu kadınlar tecavüze uğramasın.

"ZULME SESSİZ KALANIN DÜZENİ KALMAYACAK"

Dualar edelim, Yasin-i Şerifler okuyalım, elimizden şuan bu geliyor. Ama yetkililer daha fazla şeyler yapabilirler. Allah bu İran Şii milislerini bu Beşar Esad'ı devirsin. Bu Esad'ın zulmünü durdur yarabbi. Ne olur bir dua ile yardım edelim herkes yetkililere tweetler mesajlar atsın. Dünyayı ayağa kaldırsın yetkililer. Bu zulme sessiz kalanın düzeni kalmayacak. Allah Halep halkına yetişsin" açıklamasında bulundu.

İzlenme: 3811
VİDEOYA YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
1 Yorum
Benzer Videolar