Çorum'da memurlar 'Peygamber Sevgisi' programında buluştu

Çorum'da memurlar 'Peygamber Sevgisi' programında buluştu

Çorum Memurlar Derneği Başkanı Dursun Gündüz, Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatın her dönemine örnek ve rehberlik ettiğini belirtti.

Çorum Memurlar Derneği tarafından organize edilen 'Peygamber Sevgisi' konulu konferans düzenlendi. Çorum Belediyesi Turgut Özal İş Merkezi konferans salonunda düzenlenen etkinliğe çok sayıda vatandaş katıldı. Şiir dinletisi ve Kur'an-ı Kerim tilaveti ile başlayan programda konuşan Memurlar Derneği Başkanı Dursun Gündüz, Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatın her dönemine örnek ve rehberlik ettiğini söyledi.

Gündüz, 2002 yılından beri faaliyet gösteren Çorum Lokman Hekim Derneği'nin, Eylül 2013 tarihinde yapılan olağan genel kurul ile isminin 'Çorum Memurlar Derneği' olarak değiştiğini ve faaliyetlerine bundan sonra da yeni isim yeni adresinde devam edeceğini kaydetti.

Programa, Eğitimci-Yazar İbrahim Düz'ün 'Peygamber Sevgisi' konulu sunumu ile devam edildi. Düz, sunumunda, insanlığın en çok ihtiyaç duyduğu doğruluk, sadakat, şefkat, merhamet ve kardeşlik gibi konularda Peygamber Efendimiz'in (sas) hayatından kesitler aktardı.

Düz, şöyle dedi: "Bu coşku yüreklerimizdeki Peygamber sevgisinin coşkusudur. O'nu (sas) sevmemek, hayran olmamak mümkün mü? Rabbimizin dünyaya en büyük hediyesi Hz. Muhammed'tir (sas)."

Cihan

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.