Çocuklar tablete bağımlı kalmasın!'

Çocuklar tablete bağımlı kalmasın!'

Çağ Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Çetin Bedestenci, Adana'da trafik sıkışıklığından dolayı çocukların sokaklara çıkamadığını bu nedenle yılın yarısı boş kalan sulama kanallarında çeşitli etkinlikler düzenlenebileceğini söyledi.

Rektör Prof. Dr. Bedestenci, Çağ Üniversitesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. İbrahim İnan'la birlikte Adana Sanayici ve İşadamları Derneği (ADSİAD) Başkanı Süleyman Sönmez ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.
 
Adana, Tarsus ve Mersin'in kültür-sanat, turizm ve ekonomik gelişimine yönelik görüşlerini paylaşan Prof. Dr. Bedestenci, bölgedeki sivil toplum örgütleri, iş dünyası temsilcileri ve üniversiteden akademisyenlerin zaman zaman bir araya gelerek görüş alışverişinde bulunmasının önemine dikkati çekti.
 
Çocuklarınızı teknolojiye mahkum etmeyin!
 
Adana'da trafik sıkışıklığından dolayı çocukların sokaklara çıkamadığını bu nedenle yılın yarısı boş kalan sulama kanallarında çeşitli etkinlikler düzenlenebileceğini vurgulayan Prof. Dr. Bedestenci, 'Çocuklarımız cep telefonlarına, tabletlere mahkum oluyor. Kanalların boş olduğu zamanlarda çeşitli sponsor firmalar, bankalar, kurum veya kuruluşlar buralarda kültür-sanat ve sportif etkinlikler düzenleyebilir. Çocuklar sosyal yönden gelişir, hem de arkadaşlık ve dostluk duygularını pekiştirir. Öte yandan Adana, Mersin veya Tarsus sınırları içerisine giren yerli veya yabancı konukların cep telefonlarına bölgenin tarihi ve turistik yerleri ile konaklama tesisleri ve yemek kültürleri başta olmak üzere ya bir mesaj veya Adana'yı tanıtıcı bir sitenin linki gönderilerek önemli bir tanıtım gerçekleştirilebilir' diye konuştu.
 
Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.