'Çocuk maratonu yapma nedenimiz...'

'Çocuk maratonu yapma nedenimiz...'

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Spor AŞ tarafından ilk kez düzenlenecek "İstanbul Çocuk Maratonu" 10 Mayıs Pazar günü yapılacak.

Civil'in ana sponsorluğunda Maltepe Sahil Şehir Parkı'nda gerçekleşecek organizasyon öncesi DHA'ya açıklamalarda bulunan Spor A.Ş Genel Müdürü İsmail Özbayraktar, çocuk maratonu yapma nedenlerinin, İstanbul'a spor kültürünü yerleştirebilmek olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

"Birkaç ay önce spor kültürü çalıştayı yapmıştık. O çalıştaydan da çıkan bir netice olarak, İstanbul Çocuk Maratonu 10 Mayıs'ta olacak. Çocuk maratonu yapma nedenimiz, İstanbul'a spor kültürünü yerleştirebilmek. Kardeşlerimizin o kültürü almasını istiyoruz ve bu yönde çalışmalar yapıyoruz. Bizim sloganımız, 'Çocuk maratonuna hoş geldin şampiyon'. Yani katılmanın kazanmak olduğu bilincini aşılayabileceğimiz bir organizasyon olacak. Kesinlikle birinci, ikinci, üçüncü olmayacak. Yine festival havasında, eğlenceli, bütün katılan kardeşlerimizin madalya alacağı bir organizasyon. 

O gün bir de Anneler Günü olduğu için, belki aldığı ilk madalyayı annesine hediye edebileceği bir gün olacak. O gün ayrıca Dünya Atletizm Günü. Ben o organizasyondan çok ümitliyim. Kardeşlerimizi orada mutlu edeceksek ne mutlu bize."

DHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.