CNN kıyamet videosu bile hazırlamış

CNN kıyamet videosu bile hazırlamış

ABD'nin ünlü haber kanalı CNN'in insanlığın son bulacağı gün için bir video hazırladığı ve bu videonun kuruluşun arşivlerinde bekletildiği iddiası ortaya atıldı

İddianın sahibi Michael Ballaban isimli blog yazarı. Ballaban, "Kıyamet videosuna" ait olduğunu iddia ettiği kısa bir videoyu da takipçileriyle paylaştı.

Düşük çözünülürlüklü bu kısa videoda sadece ABD askeri banosunun acıklı bir Hristiyan ilahisi olan ve Titanik gemisi batarken de gemide çalındığı söylenen 'Tanrım sana daha yakınım'ı (Nearer to my God to thee) çalarken görülüyor.

Daha sonra kararan görüntünün yerini 'İnsanlığın sonunu getirecek olaya' dair görüntülere geçeceği ifade ediliyor.

Jalopnik adlı blog sitesinde yazan Ballaban, CNN'in 'Kıyamet günü videosu'nu ilk kez daha önce CNN'de çalışmış olan Üniversite profesöründen duyduğunu söylüyor. Daha sonra 2009 yılında CNN'de staj yaptığını söyleyen Ballaban, videonun gerçekten de arşivlerde tutulduğunu teyit ettiğini iddia ediyor.

Blog yazarına göre, gizemli video, CNN'in MIRA isimli arşiv sisteminde 'TURNER KIYAMET GÜNÜ VİDEOSU' ismiyle saklanıyor. Ted Turner, 1980 yılında CNN'i kurarak dünyanın ilk 24 saat yayın yapan haber kanalını hayata geçirmişti.

BBC Türkçe

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum