Çin malı tampon ölüm saçıyor

Çin malı tampon ölüm saçıyor

Otomotiv yetkili satıcıları Çin malı tamponlardan şikayetçi. OYDER Başkan Yardımcısı ve Otokoç Müdürü Görgün Özdemir, 'Çin'den gelen tamponlar ölüm saçıyor. Trafik güvenliğini tehdit ediyor' dedi.

Otomotiv Yetkili Satıcıları Derneği (OYDER) Başkan Yardımcısı ve Otokoç Otomotiv Genel Müdürü Görgün Özdemir otomotiv piyasasını Yeni Şafak'a değerlendirdi.
 
ÇİN ÜRETİMİ ALTA ALIYOR
 
Yetkili satıcılar olarak en çok Çin malı tampondan şikayetçi olduklarını belirten Özdemir, ucuz olan bu tamponların koruma görevini yerine getirmediğini belirterek ölüm saçtığını söyledi.
 
Özdemir, 'Benim eski müşterim olan ve benden yedek parça satın alan adam şimdi Çin'e telefon ediyor oradan parça getirtiyor. Sınırlama olmadığı ve denetim yeterince yapılmadığı için rahatlıkla giriş yapıyor. Ön tamponla Allah korusun bir sürücüye vurduğunuz zaman onun görevi kişiyi yukarı atmasıdır. Çin'den ucuza gelen tamponlar ise alta alıyor. Dolayısıyla trafik güvenliğini tehlikeye atarak ölüm saçıyor' açıklamasında bulundu.
 
'HURDA TEŞVİKİ İSTİYORUZ'
 
Bine yakın yetkili satıcı olduğunu vurgulayan OYDER Başkan Yardımcısı Özdemir, piyasada 20 yaşın üzerinde 3,5 milyon aracın olduğunun altını çizdi. Devletin bu araçlara teşvik vererek trafikten çekmesi gerektiğini söyleyen Özdemir, 'Dönüşümü kazanırsak 2 Belgrad Ormanı kurtarmış olacağız' dedi.
 
Yeni Şafak

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.