Çin devinden 80 dolara akıllı telefon!

Çin devinden 80 dolara akıllı telefon!

Xiaomi'nin geçtiğimiz Mart ayında duyurduğu Redmi 2A çıkışını gerçekleştirdi. Redmi 2A, beklenenden de daha düşük bir fiyattan, 80$'dan satışa sunuldu. İşte detaylar

Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, düşük bütçeli kullanıcılara hitap eden modeller sunmaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere Xiaomi geçtiğimiz Mart ayında Redmi 2A isimli akıllı telefon modelini duyurmuş ve bu modelin 97 dolardan satışa sunulacağını açıklamıştı.

Xiaomi Redmi 2A Fiyatı; 80 Dolar!

Geçtiğimiz gün raflardaki yerini alan Redmi 2A, belirleneninde altında bir fiyattan, sadece 80 dolardan satışa sunuldu.

Gücünü Leadcore L1860C yonga setinden alan Redmi 2A, 1.5 GHz CPU ve Mali-T628MP2 GPU işlemcileriyle ortalama bir performans sunuyor.

720p çözünürlükte 4.7 inçlik bir ekranla gelen telefonda 8 GB'lık dahili depolama alanı ve 1 GB'lık RAM bulunuyor. 2200 mAh'lik bir bataryayla beslenen Redmi 2A'da 8 megapiksellik ana kemaraya 2 megapiksellik ön kamera eşlik ediyor.

Android 5.0 Lollipop ile kullanıcılara sunulan Redmi 2A, düşük bütçeli kullanıcılar için son derece iyi bir alternatif gibi duruyor.

Redmi 2A Türkiye'de Satılacak mı?

Xiaomi Redmi 2A'nin Türkiye'de satışa sunulup sunulmayacağı ise henüz netlik kazanmış değil. Ayrıca 80 dolarlık bir telefonun ülkemizde kaç TL'den satışa sunulacağı da tam bir muamma diyebiliriz. Zira vergiler vs. işin içine girdiğinde 80 dolarlık telefonun ülkemizde 500 TL'den satılması da kimseyi şaşırtmayacaktır. Fakat normal şartlarda dolar kurunu 3TL'den bile hesaplasak vergilerle birlikte Redmi 2A'nın ülkemizde 300-400TL arasında bir fiyattan satışa sunulmasını bekleyebiliriz.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.