Çiftlere evlilik öncesi eğitim kitabı dağıtılacak

Çiftlere evlilik öncesi eğitim kitabı dağıtılacak

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığınca "Evlilik Öncesi Eğitim Programı" kapsamında hazırlanan 200 bin kitap, belediyelerdeki nikah işlemleri sırasında çiftlere verilecek.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı ile Türk Ekonomi Bankası (TEB) arasında "Evlilik Öncesi Eğitim Programı" kapsamında geçen yıl imzalanan protokol çerçevesinde basılan kitabın tanıtımı için Bakanlıkta toplantı düzenlendi.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakan Yardımcısı Mehmet Ersoy, tanıtım toplantısındaki konuşmasında, projenin hayata geçirilmesinde emeği olan ve sahiplenen TEB'e ve çalışmayı yürüten ilgililere teşekkür etti.

Ersoy, Bakanlığın, medeniyetin gelecek kuşaklara daha sağlıklı, özgüvenli şekilde taşınabilmesi için gerekli sorumlulukları üzerine aldığını dile getirdi.

Sağlıklı toplumun önemine vurgu yapan Ersoy, aile kavramının hassasiyetinin topluma hissettirilmesi gerektiğini kaydetti. Bu alanda yapılacak her çalışmanın benimsenmesinin önemine değinen Ersoy, "Bakanlık olarak, bir taraftan temel değerlerimizin geleceğe taşınması açısından, diğer taraftan devletimizin gerçek anlamda ihtiyaç sahiplerine şefkat ve merhamet elinin en sıcak, samimi şekilde ulaşabilmesi bakımından aldığımız sorumluluğun farkındayız." diye konuştu.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.