Çiftcinin tarlasındaki gizemli daire şekilleri

Çiftcinin tarlasındaki gizemli daire şekilleri

Rusya'nın güneyindeki Adıge Cumhuriyeti'nde yaşayan bir çiftçi, sabah uyandığında tarlasına çizilmiş gizemli dairelerle karşılaştı.

Güvenlik görevlileri gece hiçbir şey görmediklerini ifade ederken, 7-13 metre çapındaki 6 dairenin nasıl ortaya çıktığı bilinmiyor.

RT'nin habere göre, tarladaki ekinler biçilerek oluşturulan 6 daireden en büyük ikisinde yarım metre derinliğinde iki çukur bulunuyor. Diğer 4 dairenin ortasında ise, itinayla bırakılmış yuvarlak küçük alanlar mevcut. Rusya'ya bağlı Adıge Cumhuriyeti'nin başkenti Maykop haberleri yapan bir internet sitesine konuşan çiftçi Sergey Anisimov, "Dün saat 22:00 gibi hiçbir şey yoktu. Ertesi sabah ortaya çıktılar. Tarlamı gözleyen güvenlik görevlileri kimseyi görmediklerini söylüyorlar" dedi.

Tarla sahibi gördüğü daireler karşısında aslında ne çok şaşırmış, ne de çok korkmuştu.

Bu gibi dairelerle Adıge sakinleri dördüncü kez karşılaşıyor. Bazı teorilere göre, daireleri yapanların uzaylılar olduğu düşünülüyor.

Tarlalara çizilen daireler yüzyıllardır görülmekte, ancak durum 1970'li yıllardan bu yana daha da sıklaşarak karmaşık bir hal aldı.

Öyle ki antik kültür miras alanlarında ortaya çıkan bu daireler sebebiyle "hayaletli" bir yer olarak düşünülüyor.

Avustralya'da da Tully kasabasından bir çiftçi tarlasının yakınlarındaki temiz su atıkları yakınlarında dev daireler bulunmadan önceki gece, gökyüzünde parlak bir ışık gördüğünü belirttiğinde de benzer gizemli bir olay vuku bulmuştu.

Tolyatti tarlalarında esrarengiz çemberler

Rusya'nın Volga nehri üzerinde bulunan Tolyatti kenti sakinleri, üzerinde gizemli çemberlerin olduğu karabuğday tarlasının görüntülerini sosyal medyada paylaşıyor.

TLTgorod'un haberine göre, Güney Karayolu yakınlarındaki ekinler üzerinde, orta kısmı daire olan karmaşık figürler yer alıyor.

Kent sakinleri, figürlerin gerçekten de kentin ana yollarından birinden göründüğünü iddia ediyor.

UFO uzmanları henüz bu fenomeni yorumlamıyor.

Bu tür gizemli dev resimler, Tolyatti'de 10 yıl önce de gözlemlenmişti.

star

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.