Chronicles China Türkçe Yama Çıktı!

Chronicles China Türkçe Yama Çıktı!

Bildiğimiz Assassin's Creed oyunları dışında farklı bir oynanış yapısıyla sunulan ve oldukça beğeni kazanan Assassin's Creed Chronicles China'ın Türkçe yaması çıktı.

Climax Studios ve Ubisoft iş birliği ile geliştirilen, diğer Assassin's Creed oyunları arasında farklı bir oynanış yapısına sahip olan Assassin's Creed Chronicles China'ın Türkçe yaması çıktı.

2015 Nisan ayında PS4, Xbox One ve PC oyuncularıyla buluşan yapım, bildiğimiz Assassin's Creed oyunlarındaki üçüncü şahıs nişancı bakış açısı dışına çıkarak platform ve macera türünde bir oyun olarak karşımıza çıkmıştı.

ac.jpg

Chronicles China, türünün dışına çıkmasına rağmen önceki AC oyunlarından süre getirdiği kaliteli hikaye modu ve macera dolu oyunuyla beğenilen bir oyun oldu. Artık Türkçe dil desteğiyle birlikte oynayabileceğiniz Assassin's Creed Chronicles China'ın Türkçe yamasını aşağıdaki bağlantıdan indirebilirsiniz.

ac3.jpg

Senaryo yapısıyla da oldukça ilgi uyandıran Chronicles: China, 15. yüzyılda geçiyor. Kontrol ettiğimiz karakter ise serinin önceki oyunlarından tanıdığımız Ezio'nun eğittiği suikastçılardan biri olan Shao Jun. Oyunun diğer AC oyunlarına nazaran daha düşük grafik kalitesinde ve platform tadında bir Assassin's Creed deneyimi yaşattığını ayrıca belirtmekte fayda var.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.