Çerçevesi ekranlı Xperia C5 Ultra karşınızda!

Çerçevesi ekranlı Xperia C5 Ultra karşınızda!

İlk olarak Lavender ismiyle ortaya çıkan Sony'nin yeni akıllı telefonu Xperia C5 Ultra'nın çerçevesiz ekranla geleceği kesinleşti. İşte Sony Xperia C5 Ultra'nın görünüşü ve özellikleri!

Sony'nin uzun süredir çerçevesiz ekrana sahip olan bir akıllı telefon üzerinde çalıştığı biliniyordu. Sony Lavender kod ismi ile ortaya çıkan Sony'nin bu yeni modeli için bugüne kadar birçok iddia ve sızıntı ortaya atılmıştı.

Sony Lavender kod adı ile lanse edilen Sony Xperia C5 Ultra'nın en önemli özelliği ise çerçevesiz bir ekrana sahip olmasıydı. Xperia C5 Ultra ile ilgili sızdırılan tüm görsel ve detaylarda telefonun çerçevesiz bir ekranla geleceği açıkça belirtiliyordu.

xperia-c5-ultra.jpg

Sonunda çerçevesiz Xperia C5 Ultra, Sony tarafından da doğrulandı. İşte çerçevesiz (bezel-free display) ekranla gelecek olan Xperia C5 Ultra'nın özellikleri.

Xperia C5 Ultra Özellikleri

Sony Xperia C5 Ultra, daha önce yaşanan sızıntılarda da belirtildiği üzere gücünü MediaTek MT6752 SoC yonga setinden alacak. 2GB RAM'le desteklenen telefonda 1080p çözünürlüğünde 5.5 inçlik bir ekran bulunacak. 13 Megapiksellik ana kameranın bulunduğu Xperia C5 Ultra'da 5 Megapiksellik flaşlı ön kamera da yer alacak.

shiftdelete

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.