Çavuşoğlu: Bu millete kanımız da canımız da feda

Çavuşoğlu: Bu millete kanımız da canımız da feda

Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu, Kızılay'ın İstanbul Vatan Caddesi'ndeki kan bağışı kampanyasına ilişkin, "Bu millete, bu vatana kanımız da feda, canımız da feda." dedi.

Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Kızılay'ın İstanbul Vatan Caddesi'ndeki kan bağışı kampanyasına ilişkin, "Bu millete, bu vatana kanımız da feda, canımız da feda." dedi.

Çavuşoğlu, Türk Kızılayı İstanbul Şubesince, Kızılay Haftası dolayısıyla 15 Temmuz gecesi kahramanlık gösterilen 11 mekanda düzenlenen kan bağışı kampanyasına destek vermek için Best FM'ye bağlandı.

Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz darbe girişimi gecesi, Türkiye'nin her yerinde olduğu gibi Vatan Caddesi'ndeki insanların da şehit olmak için dışarı çıktığını belirten Çavuşoğlu, "Vatan Caddesi'ndeki kardeşlerimiz askerini, polisini, bayrağını, vatanını, milletini korumak için sokaklardaydı ve şehit olmak için sokaklara, caddelere çıktılar. Şimdi de 'Vatan sana kanımız feda' diyerek bu kampanyaya destek veriyorlar." diye konuştu.

Çavuşoğlu, "15 Temmuz gecesi birlik beraberliğin ne demek olduğunu, vatanımızın ve milletimizin önemini, bayrağımızın anlamını bir kere daha idrak ettik." ifadesini kullandı.

Bir taraftan darbe girişiminin arkasındaki teröristlerle mücadele edilip, yurt içinde ve yurt dışında hesap sorulduğunu hatırlatan Çavuşoğlu, "Diğer taraftan vatanımıza ve milletimize borcumuzu her alanda ödememiz gerektiği konusunda bu tür kampanyalara da duyarlılık göstereceğiz çünkü bu millete, bu vatana kanımız da feda, canımız da feda." dedi.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.