Çare Derneği'nden Türkiye ve dünyada kurban organizasyonu

Çare Derneği'nden Türkiye ve dünyada kurban organizasyonu

Ümmet İçin Kurban, Kurban İçin Çare!

Risale Haber-Haber Merkezi
 
Çare Derneği her yıl olduğu gibi bu sene de mazlum coğrafyalarda “Ümmet için Kurban, Kurban için Çare!” sloganıyla kurban organizasyonu gerçekleştiriyor.
 
Dernek; Filipinler, Tayland, Arakan, Sri Lanka, Pakistan, Sudan, Uganda, Kenya, Malavi, Tanzanya, Burkina Faso, Filistin, Suriye ve Türkiye’de kurban organizasyonu gerçekleştirecek.
 
Dernek tarafından yapılan açıklama şöyle:
Çare Derneği, kurban organizasyonlarında hisse sahiplerini mutmain edecek her detayı düşünmektedir. Bağışınızın alındığına dair bilgilendirme ve daha sonra kurbanınızın kesildiğine dair bilgilendirme gibi önemli detaylara dikkat etmekteyiz. En başta hayırseverler yaptıkları hayırların doğru adreslere ulaştığından emin olmak isterler. Bu sebepten bizler de hisse sahiplerine kendi kurbanlarına ait görselleri gösteriyoruz. Düşünsenize Afrikalı bir çocuğun elinde bir kâğıt ve isminiz yazılı? Daha sonra isminiz okunup tekbirlerle kurbanınız kesiliyor… Bu anın fotoğraf veya videosunu size gösteriyoruz!
 
Çare Derneği hayırseverlere kurban görsellerini münferit görüntüler olarak ulaştırmaktadır. Her hisse sahibi kendi kurban fotoğrafını veya videosunu görmektedir. Bunu internet sitemizdeki medya bölümünde size mail ve sms yolu ile ulaştıracağımız bir görsel kod aracılığı ile göstermekteyiz. Sitemize girip size ait kodu yazdığınızda ekranlara sizin kurbanınızın görseli gelmektedir.
 
Uzakdoğu ve Afrika ülkelerinde kurban hisse bedeli 220 Türk Lirasıdır. Uzakdoğu ve Afrika’da faaliyet yapılacak ülkeler Filipinler, Sri Lanka, Pakistan, Sudan, Uganda, Kenya, Malavi, Tanzanya ve Burkina Faso’dur. Ayrıca Hayırseverler Arakan’da 280 Türk Lira’sına, Suriye ve Türkiye’de de 550 Türk Lira’sına kurban kestirilebileceklerdir. Hayırseverler bu miktarları banka havalesi olarak Çare Derneği’nin kurumsal hesaplarına ulaştırabilirler. Ayrıca web sitemizden online olarakta bağış yapabilirler.
 
Kurban faaliyeti yaptığımız bu ülkelere sürekli olarak yardım faaliyetlerimizle destek olmaktayız. Yetimhane çalışmaları, Külliye ve Camii Çalışmaları, Afrika için su kuyusu çalışmaları, Ramazan aylarında iftar ve kumanya çalışmaları ve Yine Uzakdoğu ve Afrika’ya İslam Enstitüleri projelerimizle destek olmaktayız.
 
Yardım alınması nasıl ki zaruri bir ihtiyaç ise yardım etmekte en az o kadar zaruri bir ihtiyaçtır. Türkiye’de bu anlamda gerçekten önemli bir hassasiyete sahip, hayırseverlerimiz bu bilinçle birçok projemize destek olmaktadır. Derneğimiz ve faaliyetlerimiz ile ilgili geniş bilgi almak isteyen hayırseverler bize 0216 328 32 34 ve www.care.org.tr den ulaşabilirler.
 
Online kurban bağışı için tıklayınız!
Hesap numaraları için tıklayınız!

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum