Cansuyu Ramazan çalışmaları devam ediyor

Cansuyu Ramazan çalışmaları devam ediyor

Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Afyonkarahisar İl Temsilciliği, "Gıda ve Giydirme Programı" çalışmalarını yoğun bir hızla sürdürüyor.

Risale Haber - Haber Merkezi
 
Cansuyu İl Temsilciliği , yıl boyunca sürdürdüğü gıda ve giyim desteği çalışmalarına, Ramazan ayında yoğunluk kazandırdı. Cansuyu Afyonkarahisar İl Temsilciliğinden yapılan açıklamada; " paylaşımın bereketi, insanlığın saadetidir şiarıyla çıktığımız bu yolda; yüzlerin gülmesi, gönüllerin bir nebzede olsa saadet bulmasına vesile olabilmek bize huzur kazandırıyor. Gayemiz, Ramazan ayı kapsamında gerçek ihtiyaç sahiplerine ulaşarak, üzerlerine kıyafet, sofralarına bir lokma aş desteği sağlamaktayız" açıklamasında bulunuldu. 
 
     Yıl itibariyle, tesbit ettikleri yüzlerce ihtiyaç sahibine, her ay gıda kolisi ve zaman zaman kıyafet destekleri olduğuna değinen Cansuyu İl Temsilcisi Mehmet Demir; "Mübarek Ramazan ayı kapsamında, gıda ve kıyafet yardımlarımızı, hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile yoğunluk kazandırmış durumdayız. Dernek Gönüllü İstişare Heyeti olarak, her yıl olduğu gibi, bu Ramazanda da çalışmalarımız zaman mekan tanımaksızın devam etmektedir. Hayırseverlerimizin ulaşamadığı noktalara, biz ulaşıyoruz ve ihtiyaç sahiplerine bir damla da olsa 'Cansuyu' olmaya çalışıyoruz. Ramazan ayının ilk yarısı itibariyle, yetim-öksüz ve ihtiyaç sahibi toplamda 420 vatandaşımızı; tabiri caizse tepeden topuğa giydirmiş bulunmaktayız. Aynı şekilde 400 ailemize gıda kolisi desteğinde bulunmuş durumdayız" açıklamasında bulundu.
 
     En faziletli amel, bir mümin'in ayıbını örtmek, karnını doyurmak veya bir ihtiyacını gidermek suretiyle O'nu sevindirmektir" Hadis-i Şerifini hatırlatan Demir; "insan olarak yapmamız gereken en önemli vazifemiz; birlik-beraberlik-kardeşlik olgularımızı kaybetmeden, inancımızın gerektirdiği şekilde yaşamaktır" dedi.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.