Çanakkale'de Eğitim Katkıcılarına Ödül

Çanakkale'de Eğitim Katkıcılarına Ödül

Çanakkale’ye eğitim tesisi kazandıran hayırseverler törenle ödüllendirildi.

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Kongre Fuar Merkezi Dr. İbrahim Bodur Konferans Salonu’nda, Çanakkale Valiliği tarafından İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinasyonuyla düzenlenen “Eğitim Gönüllüsü Hayırseverlerimizle Buluşuyoruz” etkinliğinde, ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Bülend Engin de İÇDAŞ A.Ş.’yi temsilen ödül aldı. Törene Vali Ahmet Çınar, İl Milli Eğitim Müdürü Zülküf Memiş ve eşleriyle hayırseverler ve yakınları, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler katıldı.

Burada konuşan Vali Çınar, şimdiye dek katıldığı törenler içinde en anlamlı ve en zevk alarak katıldığının bu olduğunu söyledi. Çınar, “Sizin en hayırlınız, cemiyete en faydalı olanınız, okul yaptıranlardır. Yapmış olduğunuz bu eserlerden tüm insanlar faydalanıyor. Bir insan yetiştirmek, milletin geleceğini de tasarlamaktır. Geleceğimizi yönetecek bu çocuklarımıza da bir rol model oluyorsunuz. Vermiş olduğunuz bu eserleriniz için şahsım ve Çanakkaleliler adına minnettarlığımı arz ediyorum. Marifet, iltifata tâbidir. Güzel bir eser ortaya çıkarılmışsa bunun alkışlanması gerekir. Sizler bizlerin baş tacısınız. Bu eserler ebediyen yaşayacak.” dedi.

Hayırseverler tarafından yaptırılan eğitim kurumlarının görüntülerinin yer aldığı, “İsimleriyle Yaşayan Eserler” sunumunun ardından Vali Çınar, hayırseverlere “100. Yıl Anı Heykeli” hediye ederek çiçek takdim etti. Tören, hayırseverler tarafından yaptırılan okulların öğrencilerinin eserlerinden oluşan resim sergisinin gezilmesiyle son buldu.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.