Camdan kalorifer peteği yaptı

Camdan kalorifer peteği yaptı

Kalorifer peteğine yeni bir görünüm katarak sektöre adım atan eLyRad, geliştirdiği cam petek sayesinde hem enerjiden tasarruf etmeyi hem de evdeki havayı daha temiz tutmayı hedefliyor.

Firmanın Kurucu Ortaklarından Ahmet Özal, "Doğalgazlılarda iddialıyız. Yüzde 40 ile 70 arasında tasarruf sağlıyoruz. Fiyatları astronomik rakamlar değil. Biz tablo fiyatına cam kalorifer peteği satıyoruz" diye konuştu.

İstanbul Florya'da yapılan açılışta konuşan Ahmet Özal, kırılmaz camdan ürettikleri resimli cam peteklerinin hem şık hem de sağlıklı olduğunu söyledi. Doğalgaz ve elektrikli olmak üzere 2 çeşit ürünlerinin olduklarını aktaran Özal, ürünlerin Bursa'daki fabrikada üretildiğini dile getirdi. Sağlık açısından havayı kurutmadan ısınma olanağı sağladıklarını kaydeden Özal, "Özellikle astım rahatsızlığı olanlar çok rahat ediyor. Elektriklilerde de iddialıyız. 24 saate bir bilgisayarın çektiği kadar elektrik çekiyor 6-7 kilovat. Biz bunu Türkiye geneline ve dünyaya tanıtmak istiyoruz." ifadelerini kullandı. Peteklerin adet başına 400 TL'den başlayıp 700 TL'ye kadar fiyat aralığı bulunduğunu kaydeden Ahmet Özal, yaklaşık 2 milyon dolarlık yatırım yaptıklarını ve fabrikada dahil olmak üzere yaklaşık 80 kişiyi istihdam ettiklerini vurguladı. Özal, 2013 yılı sonuna kadar yaklaşık 12-13 bayilik vermeyi hedeflediklerini söyledi.

Cihan