Bütün köy karpuza doydu

Bütün köy karpuza doydu

Bilecik'in bağlı Aşağıköy’de bedava dağıtılan 2 römork karpuz kısa sürede tükenerek, çocuklar büyük karpuzlara evlere götürmek için birbiri ile yarışırken hayli zorlandılar.

Anavatan Partisi’nden (ANAP) 18. ve 19. dönem Bilecik Milletvekili olan eski Belediye Başkanı Mehmet Seven, karpuzun 10 kuruşa düşmesinin “Protesto” ederek köylüye 2 römork bedava karpuz dağıttı. Köylüler kadın, erkek, çocuk, yaşlı, genç demeden ikram edilen karpuzlara alırken, yoldan geçen bir halk minibüsü durdurularak içindeki yolculara bile ikram edildi. Köylüler aldıkları karpuzları evlerinin önünde keserek yerken, bazı köylüler için ise evlere servis yapıldı.

“KARPUZUN TARLADA KALMASIN DİYE HAYRINA VATANDAŞA DAĞITIYORUZ”

Aşağıköy’de merkez Yeniköy’de üretilen ve kilosu 10 kuruşa alıcı bulamayan üreticilerden aldığı 2 römork karpuzu köylüye dağıtan Mehmet Seven, karpuz tarlada kalmasın diye hayrına vatandaşa dağıttığı söyledi. Bu sene kiraz ve karpuzunun para etmediğini belirten Seven, “Şuanda karpuzun kilosu 10 kuruş. O bakımdan köylünün durumunu hem vekiller hem de hükümet görsün. Bedava dağıtıyoruz köylümüz yesin. Ben de tarlada kalmasın diye insanımıza dağıtıyorum, durum bu. Rezil bir durum var. O bakımdan vekillerimize de büyük görev düşüyor. Köylünün durumunu yüce mecliste dile getirirler inşallah” dedi.
Köylüler ise, dağıtılan bu karpuzun ardından eski milletvekilline teşekkür ettiler. 

IHA

 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.