Bursa'da ucuz benzin dönemi başladı

Bursa'da ucuz benzin dönemi başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi araç sahiplerinin yüzünü güldürecek. Akaryakıt istasyonlarını halka açan belediye, piyasadan yüzde 5 daha ucuz akaryakıt satmaya başladı.

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin Acemler ve Terminal akaryakıt istasyonlarında benzin ve motorin satışı başladı. Vatandaşların doğru akaryakıtı uygun ücretlerle satın alabilmeleri maksadıyla perakende fiyatları üzerinden euro ve pro dizel yüzde 5 indirimle 3,62 liraya, kurşunsuz benzin 95 oktan yüzde 4 indirimle 4,10 liraya satılacak. Vatandaşlara her alanda kolaylık sağlayan Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin akaryakıt istasyonları yalnızca kredi kartı ve banka kartıyla satış yapıyor.

Terminal akaryakıt istasyonunda 1 pompada benzin, 15 pompada ise mazot satılıyor. Hafta içi 08.00 – 01.00, hafta sonu 15.30 – 01.00 saatleri arasında hizmet verilior. Acemler akaryakıt istasyonunda ise 2 pompayla benzin, 8 pompayla mazot satışı yapılıyor. Hafta içi ve hafta sonu 08.00 – 20.00 saatleri arasında akaryakıt satışı yapılıyor.
İlerleyen zamanlarda İnegöl, Mustafakemalpaşa, Keles, Orhaneli, Büyükorhan, İznik, Karacabey ve Yenişehir olmak üzere 8 ilçeye de hizmet verilmesi hedefleniyor. Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi, yakında 60 milyon litrelik akaryakıt dağıtım şirketi ihalesine çıkacak.

Haberler 

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.