Bunu Yapana 150 Bin Euro Verilecek

Bunu Yapana 150 Bin Euro Verilecek

Fındık üretimi kalitesini artırmak için çalışmalarını sürdüren Ferrero Grubu, en iyi projeye 150 bin Euroluk ödül verecek.

2015 ExpoMilano’da yapılacak ‘Ferrero Fındık Ödülleri Gecesi’nde en iyi ve uygulanabilir fındık projesini geliştiren akademisyen 150 bin euroluk büyük ödülün sahibi olacak.

Dünya çikolata ve şekerleme pazarının lider şirketi Ferrero Grubu’nun fındık tedarik zincirini düzenleyen firması Ferrero Fındık Şirketi, fındık dünyasında araştırma ve inovasyonu geliştirip, desteklemek amacıyla ‘Ferrero Fındık Ödülleri’ dağıtıyor.

Dünyada ve Türkiye’de fındık üretiminde maksimum kaliteyi, en yüksek verimliliği yakalamayı hedefleyen Ferrero Grubu ‘Ferrero Fındık Ödülleri’nde fındık üzerine en iyi ve uygulanabilir araştırma seçilen projelere toplamda 160 bin euro ödül verecek. Ferrero Fındık Ödülleri gecesinde dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen akademisyenlerinin yanı sıra sivil toplum örgütlerinde görev yapan araştırmacılar arasında yapılan değerlendirmede en değerli projeler seçilecek.

Değerlendirme projenin yeniliği, sürdürülebilirliği, nakil kabiliyeti, zamansal uygulanabilirliği açısından yapılacak. Fındık dünyasının dünyaca ünlü isimlerinin yer aldığı tam bağımsız bir kurul tarafından 4 başlık üzerinden gerçekleşecek değerlendirme sonunda fındık üretiminde gelişim, yenilikçilik, sürdürülebilirlik ve yeni strateji başlıklarında en iyi puanı toplayan ilk 3 proje ödüllendirilecek.

ExpoMilano bünyesinde gerçekleştirilecek olan ve Ferrero’nun tüm dünyada gerçekleştirdiği Kurumsal Sosyal Sorumluluk Projelerini de açıklayacağı gecede kazanan proje 150 bin euroluk büyük ödülün sahibi olurken, ikinci ve üçüncü seçilen çalışmalar ise 5 bin euro ile ödüllendirilecek. Alba’da yer alan Ferrero Fabrikası’nda da ağırlanacak olan proje sahipleri, Ferrero’nun üretim alanlarında da inceleme yapma fırsatı yakalayacak.

Dağıtılacak ödüllerle Ferrero Grubu, dünya çapındaki başarısının temelini oluşturan yüksek kalite, inovasyon ve sürdürülebilir tarım yöntemleri ve doğanın korunması konularındaki taahhütünü bir kez daha yerine getirmiş olacak.

habervaktim

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.