Bugün okullar yarım gün mü? 18 Mayıs'ta resmi daireler yarım gün tatil mi?

Bugün okullar yarım gün mü? 18 Mayıs'ta resmi daireler yarım gün tatil mi?

Türkiye'de Resmi Bayram olarak kutlanan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi pek çok kişi bugün öğleden sonra tatil olacak mı? 18 Mayıs yarım gün tatil mi? gibi soruları soruyor.

18 Mayıs yarım gün mü? sorusu sabah saatlerinde mesaiye ve okullarına gidenlerin merak konusu olmuş durumda. Öğleden sonra tatil olacak mı? sorusu merak ediliyor. Türkiye'de resmi olarak tatil olan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı öncesi herkes yarım gün tatil bekliyor.

18 Mayıs yarım gün tatil ilan edildi mi? sorusu sabahın ilk saatlerinde işlerine ve okullarına gitmek için yola çıkan memur ve öğrencilerin merak konusu. Ülkemizde bazı zamanlar resmi tatil öncesi yarım gün izin çıkabiliyor. Ayrıca bankalar ve devlet dairelerinde işi olan pek çok kişi de öğleden sonra mesai durumunu merak ediyor.

19 Mayıs, yasalara göre ülkemizde resmi tatildir. 19 Mayıs günü resmi daireler, noterler, bankalar ve okullar tatil yapmaktadır. Bir tek okullar resmi bayram nedeni ile öğleden önce öğrenciler ve öğretmenler ile tören yapmaktadır.

18 Mayıs yarım gün mü? Bugün okullar yarım gün mü?

Hükümetten veya yetkililerden 18 Mayıs öğleden sonra tatil ile ilgili bir açıklama gelmedi. Bu da 18 Mayıs'ta normal mesai saatlerinin devam edeceği anlamına geliyor

Yani bugün okullar ve resmi daireler yarım gün tatil olmayacak. Tüm mesailer her gün olduğu gibi devam edecek.

Risale Haber

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.