Bugün okullar yarım gün mü? 18 Mayıs'ta okullar yarım gün oldu mu?

Bugün okullar yarım gün mü? 18 Mayıs'ta okullar yarım gün oldu mu?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı bu sene Cumartesi gününe denk geliyor. Bu da bir önceki gün olan 18 Mayıs yarım gün mü? sorularına neden oldu. 18 Mayıs'ta okullar yarım gün mü? Bugün memurlar yarım gün mü çalışacak?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı ülkemizdeki resmi tatiller ve resmi bayramlar arasında yerini alıyor. 19 Mayıs 2018 ise Cumartesi gününe denk geliyor. Bu da pek çok öğrencinin 18 Mayıs'ta okullar yarım gün mü? sorusunu yöneltmesine neden oluyor. Bugün okullar yarım gün mü?

Memurlar ise mesainin son gününü yaşıyor. Pek çok memur da bugün memurlar yarım gün mü çalışacak? sorusuna yanıt arıyor. Beklenen açıklama geldi.

18 Mayıs'ta öğleden sonra tatil mi?

19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı, 1981 yılından beri ülkemizde resmi tatil olarak kutlanıyor. Fakat bir önceki gün bazen yarım gün mesai olduğu da görüldü.

Fakat mevzuatta bir önceki günün yarım gün tatil olacağına dair bir kaide yok. Yetkili makamlar ise mesainin olduğu gibi devam edeceğini söyledi.

Yani 18 Mayıs Cuma günü okullar yarım gün olmayacak. Keza memurlar bugün yarım gün tatil yapmayacak. Mesailer olduğu şekliyle devam edecek.

Risalehaber.com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.