Bugün bankalar, PTT ve noterler açık mı? Arefe günü bankalar çalışacak mı?

Bugün bankalar, PTT ve noterler açık mı? Arefe günü bankalar çalışacak mı?

20 Ağustos 2018 Pazartesi itibari ile Kurban Bayramı Arefesi'ne eriştik. 9 günlük bayram tatili nedeniyle pek çok kurum tatil yapıyor. Peki bugün bankalar açık mı? Arefe günü PTT ve noter çalışacak mı? İşte açık ve kapalı olan kurumlar...

Kurban Bayramı Arefesi bugün yaşanıyor. Gün içinde bankalarda işleri olanlar gibi, PTT ve noterlerde de işleri olan pek çok kişi mevcut. Resmi kurumlarda işi olanlar; arefe günü bankalar açık mı? arefe günü ptt açık mı? arefe günü noter açık mı? gibi bazı sorulara yanıt arıyor. Bugün merak edilen soruları sizler için derledik.

9 günlük bayram tatili 18 Ağustos 2018 Cumartesi günü başladı. Vatandaşlar Kurban Bayramı tatili için yollara döküldü. Bugün resmi kurumlarda işleri olanları ise panik sardı. 

20 Ağustos Pazartesi bankalar açık mı?

9 günlük bayram tatili boyunca kapalı olacak olan bankalar bugün öğlen saatlerine kadar açık. Bankalar sabah mesaiye başlayıp, 12.30'a kadar çalışacaklar. Ardından normal mesai 27 Ağustos'ta yeniden başlayacak. Bugün 12.30'dan sonra bankalar 7 gün kapalı olacak.

Arefe günü PTT açık mı?

PTT'de işi olan vatandaşlar da arefe günü PTT'nin durumunu merak etti. PTT de tüm bankalar gibi bugün öğlen saatlerine kadar çalışacak. PTT bugün saat 12.30'a kadar açık olacak. Ardından 27 Ağustos 2018 Pazartesi gününe kadar kapalı kalacak.

Bugün noterler açık mı?

Bankalar ve PTT öğlene kadar açık olsa da, 20 Ağustos 2018 Pazartesi günü noterler tüm gün kapalı olacak. Noterlerin yeniden mesaiye başlama günü 27 Ağustos Pazartesi olacak.

Arefe günü sağlık ocakları ve hastaneler açık mı?

Sağlık kurumları da 9 gün tatil boyunca normal işleyişinde olmayacak. Fakat nöbetçi personeller ile sağlık hizmeti aksamadan devam edecek. En az iki personel hastane ve sağlık ocaklarında nöbetçi olacaklar.

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.