Budist matbaacıyı bile heyecanlandıran Tabiat Risalesi yayını

Budist matbaacıyı bile heyecanlandıran Tabiat Risalesi yayını

Kamboçya Nur talebelerinin mektubu

Elhamdülillah devam eden yurtdışı ve yabancı dil neşriyat hizmetimizin en son güzel bir meyvesi de Kamboçya'da alındı. Tercüme ve tashih heyetimizin gayretiyle 2 bin 400 adet Tabiat Risalesi basılıp köylerde dağıtıldı.

Budist matbaacıyı heyecanlandıran hizmet

Kamboçyalı kardeşimizin 2 bin adet bastırmak niyetiyle gittiği matbaada "imana ait bir kitap basıp köylerde hediye edeceğiz" demesi üzerine budist olan matbaa sahibi "madem böyle güzel bir iş yapıyorsunuz ben de size yüzde 20 iştirak etmek istiyorum ama bunu mevcud fiyattan değil ekstra ben de 400 adet basmak istiyorum" demesiyle 2 bin adet olan hedefimiz 2 bin 400 oldu. 

Yine kendisine ait bir talebe yurdu olduğunu ve burada Budist, Hindu ve Müslümanların birlikte kaldığını ve bu yurdun kütüphanesine de Tabiat Risalesi'nden koymak istediğini söylemesi bizleri çok sevindirdi. inşallah matbaacının da hidayetine vesile olur.

Birgün gelecek matbaacılar Nur talebesi olacak

Elhamdulillah gayrimüslim birkişinin de bu şekilde Risale-i Nur'un neşriyatında istihdam olması bizlere Üstadımız Bediüzzaman Said Nursi Hazretlerinin "birgün gelecek matbaacılar Nur talebesi olacak" hatırasını tekrar hatırlattı. Allah vesile olanlardan razı olsun dualarınızı bekleriz.

kambocya2.jpg

tabiat_kambocya1.jpg

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
2 Yorum