Bu markette para geçmiyor

Bu markette para geçmiyor

Tokat’ta ihtiyaç sahiplerine yönelik, paranın geçmediği sosyal market gıda bankası yakında açılıyor.

Tokat Belediye Başkanı Av. Eyüp Eroğlu, Akdeğirmen Mahallesi İbni Kemal Camisi altında faaliyete geçecek olan sosyal market gıda bankasında incelemelerde bulunarak basın mensuplarına açıklama yaptı. Başkan Eroğlu yaptığı açıklamada, “Çok değerli kıymetli hemşerilerim, ‘Şimdi İyilik Vakti’ sloganıyla çıkmış olduğumuz Tokatımızda sosyal market gıda bankası çalışmamız artık son aşamalarına geldi. Artık raflarımızı doldu. Sağ olsun hayırsever vatandaşlarımızın katkıları ve destekleri ile yine Aşevimizin de yapmış olduğu çalışmalarla şu anda biz de artık sosyal marketimizin içerisini doldurduk.

Bundan sonra ihtiyaçlı ailelerimize buradan kartlar vermek suretiyle ihtiyaçlarını buradan karşılamış olacağız. Aşevi Müdürlüğümüzün işlevi de bu şekilde başka bir boyuta taşınmış olacak. Tabii ki biz yine aşevinde yemek vermeye devam edeceğiz.

Kendi ihtiyaçlarını gideremeyen, yemek yapamayan çok ihtiyaçlı insanlarımıza yemek yardımımız devam edecek. Onun haricinde kendi ihtiyaçlarını karşılayabilecek ailelerimiz de her ay bir kart vereceğiz. Sosyal kart dediğimiz bu kartla bu kart belli bir meblağı içerecek ve bu kartla gıda, giyim et, süt, un, yumurta, şeker, yağ, temizlik maddesi ve birçok şey içeren ihtiyaçlarını giderebilecekler. Markette bulunan her şey mevcut olacak tek farkı burada para geçerli olmayacak. İhtiyaçlı ailelerimiz ücretsiz bir şekilde ihtiyaçlarını karşılayabilecekler” dedi.

“GELİN SOSYAL MARKETİMİZE SİZLER DE KATKI SAĞLAYIN”
Tokatlılara çağrıda bulunan Başkan Eroğlu şöyle konuştu: “Hala boş raflarımız var, bu rafları gelin sizler doldurun. Gerek nakdi yardım anlamında aşevine vermek suretiyle gerekse burada ihtiyaç olan şeylerle katkı sağlayabilirsiniz. Bu devam eden bir süreç.

Bu market her zaman, her daim devam edecek. Sonuçta bizler istiyoruz ki bu iyilikte, bu güzellikte hep beraber buluşalım. İhtiyaçlar doğrultusunda burada yardımda bulunalım. Zaten geriye kalan kısımlarda gerek belediyemiz gerekse Aşevi Müdürlüğümüz gerekiş katkıyı biz sağlıyoruz. İstiyoruz ki Tokatlı insanlarımız da zekatlarından, bağış yapacaklarsa bağışlarından ya da himmet yapacaklarsa himmetlerinden buraya katkı sağlayabilirler. Ben de bu manada tüm Tokat’lı insanlarımıza çağrıda bulunuyorum. Gelin sosyal marketimize sizlerde katkı sağlayın. Şimdi iyilik vakti diyerek buradan temennilerimi sunuyorum.” 

İHA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.