Bu çeşmeden soğuk ayran akıyor!

Bu çeşmeden soğuk ayran akıyor!

Hava sıcaklığının yaklaşık 35 dereceyi bulduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar, ikram çeşmesinde dağıtılan soğuk ayranla serinliyor

Hava sıcaklığının yaklaşık 35 dereceyi bulduğu Şanlıurfa'da vatandaşlar, ikram çeşmesinde dağıtılan soğuk ayranla serinliyor.

Karaköprü Belediyesi tarafından bir süre önce hayata geçirilen "İkram Çeşmesi"nde su yerine soğuk ayran akıyor. Karşıkaya Mahallesinde hizmete giren çeşmede yazların başlamasıyla günün en sıcak saatlerinde vatandaşlara çeşmeden ayran dağıtılıyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, yaptığı açıklamada, bir süre önce hizmete koydukları ikram çeşmesinden vatandaşların çok memnun kaldığını söyledi.

Şanlıurfa'nın, Türkiye'nin en sıcak illerinin başında geldiğini hatırlatan Çiftçi, "Kentimiz bilindiği üzere çok sıcak, bizlerde belediye olarak vatandaşların serinlemesi için böyle bir uygulama başlattık. Uygulamamız bütün yaz devam edecek. Her hafta farklı içecekler dağıtmayı planlıyoruz. Bugün milli içeceğimiz ayranı dağıttık. Kış aylarında da çorba ikram etmeyi planlıyoruz" dedi.

aa

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.