Brüksel'de 15 Temmuz sergisi

Brüksel'de 15 Temmuz sergisi

UETD'nin organize ettiği 15 Temmuz darbe girişimi fotoğraf sergisi Brükselde başladı. Monaire Meydanındaki açılan ve 29 Ekim'e kadar açık kalacak olan sergiye Belçika Halkının büyük ilgi gösteriyor.

Avrupalı Türk Demokratlar Birliğince (UETD), Belçika'nın başkenti Brüksel'de Anadolu Ajansı (AA) fotoğraflarından oluşan Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişimine ilişkin 15 Temmuz Fotoğraf Sergisi açıldı.

Brüksel'in Monaire Meydanındaki sergide, 40 fotoğrafa yer verildi. AA foto muhabirlerinin darbe girişimi gecesi ve sonrasında çektiği fotoğrafların yer aldığı sergi, 29 Ekim'e kadar açık kalacak.

Brüksel'in Monaire Meydanındaki sergide 40 fotoğrafa yer verildi. Sergiye Belçika Halkının büyük ilgi gösterdiği gözlemlendi.

UETD Genel Başkanı Zafer Sırakaya Brüksel'de startı verilen sergiyle yıl sonuna kadar, Avrupa'nın 7 ülkesinin 14 şehrinde en kalabalık meydanlarda darbe girişimi gecesinin kirli yüzünü ve Türk Halkının onurlu demokrasi mücadelesini, Avrupa Toplumuna anlatmayı hedeflediklerini belirtti.

AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.