Broşürle Risale-i Nur hizmeti devam ediyor

Broşürle Risale-i Nur hizmeti devam ediyor

Manisa Nur Gönüllüleri Risale-i Nur’u broşürlerle tanıtmaya devam ediyor. Şimdiye kadar 500 bin adet broşürün basım ve dağıtımı gerçekleştirilirken farklı broşür çalışmaları da devam ediyor...

İsmail Aybey’in haberi
RİSALEHABER - Bediüzzaman
Said Nursi’nin Risale-i Nur Külliyatından hazırladıkları broşürleri halka dağıtarak hizmette bulunan Manisa Nur Gönüllüleri, 10.000 adet daha broşür bastırdı. Manisa Nur Gönüllüleri, broşürleri hazırlanırken büyük bir titizlik gösterdiklerini dile getirdiler.

haber-foto-01-037.jpg

Broşürlerde, son devrin din alimlerinden Bediüzzaman Said Nursi’nin Kuran’dan ilham alarak yazdığı Risale-i Nur Külliyatlarından seçkiler sunuluyor. Daha önce değişik adlarda basılarak dağıtımı yapılan broşürlere yenileri eklendi. “Derdiniz Dert Değil” ve “Her Kalbe Bir Polis” adlı broşürlerden toplam 10 bin adet basıldı. Basılan broşürlerin bir kısmı Manisa’nın en işlek yerlerinde dağıtılacak, bir kısmı da ihtiyaç olan illere gönderilerek oralarda dağıtımı sağlanacak.

haber-foto-03-011.jpg

DÜNYAYA YAYILDI

Daha önceden İngilizce, Almanca ve Flemenkçe gibi değişik dillere çevrilerek dünyanın en büyük kitap fuarlarından olan Almanya-Frankfurt kitap fuarında dağıtımı yapılarak bu broşürler dünyaya yayılmıştı. Nur broşürlerinin Risale-i Nur Külliyatının satışını da arttığını dile getiren Kutsi Volkan, “Broşürlerle nur hizmetimiz devam ediyor. Tek gayemiz insanlara faydalı olabilmek. Bunu da Bediüzzaman Said Nursi’nin eserlerini broşür haline getirerek insanlara daha çabuk ulaşabilmesini amaçlıyoruz. Broşürlerin ulaştığı kardeşlerimiz risaleleri de tanımış oluyor. Böylelikle Risale satışlarını da arttırıyor. Allah bizi bu hizmetten ayırmasın” şeklinde konuştu.

haber-foto-05-001.jpghaber-foto-02-017.jpg


Kaynak: RisaleHaber. com

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
3 Yorum