Boşnak hafızlar, 'En İyi Olmak' için yarıştı

Boşnak hafızlar, 'En İyi Olmak' için yarıştı

Saraybosna'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kur'an ı Kerim Okuma Yarışması'na katılan 40 hafız, Kur'an ı Kerim okumadaki yeteneklerini sergiledi.

Bosna Hersek'in başkenti Saraybosna'da bu yıl 9'uncusu düzenlenen Kur'an-ı Kerim Okuma Yarışması'na katılan 40 hafız, jürinin önünde Kur'an-ı Kerim okumadaki yeteneklerini sergiledi.
 
Gazi Hüsrev Bey Kütüphanesi'nde başlayan ve Reis-ul Ulema Hüseyin Kavazoviç ile çok sayıda davetlinin katıldığı yarışma, "Beş Cüz", "10 Cüz", "20 Cüz" ve "Kur'an-ı Kerim'in Tamamı" olmak üzere, dört kategoride düzenlendi. Kur'an-ı Kerim okuma yarışmasını, "Beş Cüz" kategorisinde Muhamed Kovaçeviç, "10 Cüz" kategorisinde Ahmed Hamidoviç, "20 Cüz" kategorisinde Emir Sinanoviç ve "Kur'an-ı Kerim'in Tamamı" kategorisinde ise Emrah Litriç kazandı.
 
Yarışmada dereceye giren hafızlara katılım sertifikaları ve para ödülü verildi.
 
Suudi Arabistan'da gelen Hafız Halid Abdulkafi, törende yaptığı konuşmada, Kur'an-ı Kerim okumanın ve öğrenmenin her Müslüman'ın görevi olduğunu belirterek, "Allah'ın kelamını" okuyan katılımcı hafızlara teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.
 
Törende, dereceye giren hafızlara çeşitli hediyeler verildi
 
AA

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.