BlackBerry'nin sıradaki iki telefonu sızdı!

BlackBerry'nin sıradaki iki telefonu sızdı!

BlackBerry'nn yeni Android'li cepleri, herkesi şaşırtan bir logoyla birlikte internette göründü!

BlackBerry, "geleceğin Android'de olduğunu" Şubat'ta söylemiş, iki yeni Android'li telefonun yolda olduğunu doğrulamıştı. Bu telefonlara ait olduğu iddia edilen görüntüler, bugün Çince web sitesi BerryLink'te paylaşıldı.

Sızan görüntüler, telefonlardan birinin fiziksel klavyeyle geleceği iddialarını doğruluyor. Diğer telefonda ise yalnızca dokunmatik ekran bulunuyor.

Sadece dokunmatik ekranla gelen cihazın kod adının "Hamburg" olduğu, ölçülerinin ise 146x78mm olduğu söyleniyor. Telefonun kalınlığı bilinmiyor. Telefonun ekranının alt tarafında bir hoparlör ızgarasının, sol tarafta güç düğmesinin, sağda ise üç düğmenin daha bulunduğu görünüyor. Telefonun orta seviyeye hitap edeceği, yılın ikinci yarısında yaklaşık 400 dolar fiyatla piyasaya sürüleceği söyleniyor.

 

Hamburg'a yakından baktığımızda bir başka ilginç detaya rastlıyoruz: BlackBerry'nin logosu. Sızıntı gerçekse firma, büyük ve küçük harflerden oluşan, italik BlackBerry logosu yerine sadece büyük harflerden oluşan bir logo kullanıyor. Bununla birlikte italik logonun kullanılmaya devam edildiğini ekranda görüyoruz.

 

Güncellenen logo, "Rome" kod adlı, fiziksel klavyeli telefonda da yer alıyor. Fiziksel klavye, kızaklı Priv'dekinin aksine ekranın altında yer alıyor. Rome, Kasım ayında CrackBerry'nin paylaştığı çizimlerdeki "Vienna" kod adlı telefona oldukça beziyor. Bu iki telefonun aynı telefon (veya aynı telefonun biraz farklı iki sürümü) olma ihtimali var.

 

CHİP

HABERE YORUM KAT
YORUM KURALLARI: Risale Haber yayın politikasına uymayan;
Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve BÜYÜK HARFLERLE yazılmış yorumlar
Adınız kısmına uygun olmayan ve saçma rumuzlar onaylanmamaktadır.
Anlayışınız için teşekkür ederiz.